Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

Schneider vystřelil Černému Dubu bod v poslední minutě zápasu


Branky


0

Druhý tým tabulky Rudolfov B přivítal na svém hřišti Černý Dub. Hostům nevyšly poslední dva zápasy, ve kterých prohráli a navíc inkasovali 8 branek. K napravení reputace si ovšem nevybrali zrovna snadného protivníka. Rudolfov je rozjetý a naposledy se o tom na domácím hřišti přesvědčili hráči Vrábče, kteří dostali sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla po jedné brance na každé straně

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a hned v úvodu se dostali dvakrát do zakončení, bohužel k jejich smůle ani jedna střela nedoletěla ani k brankáři, protože ji obětavě zablokovali hostující hráči. Ve 20. minutě přišla další hezká akce domácích, ale následné zakončení nemělo potřebnou razanci. Po necelé půl hodině hry poprvé zahrozili hosté, když domácí chybovali v rozehrávce. Samostatný únik ovšem kryl poslední Muž kola Ondřej Brůha v brance domácích. Tato hrozba domácím nestačila a tak o minutu později hosté udeřili gólově. Schneider si naskočil na centr a přesnou hlavičkou poslal Černý Dub do vedení – 0:1. Domácí mohli odpovědět vzápětí, když vyměnil míč Nguyen s Pexou, ale střelu prvně jmenovaného vyrazil brankář Trnka na rohový kop. Vzápětí následovala dalekonosná střela Bajera, ale Trnka se opět nenechal překvapit. Rudolfov se ovšem do poločasu přece jen dočkal vyrovnání. Sládek se probil po pravé straně až do vápna, kde se k míči dostal Kroufek a srovnal na 1:1. Tento stav vydržel do poločasové přestávky.

Hosté vybojovali bod v poslední minutě

Druhý poločas začali opět aktivně domácí hráči, ale první gólovku měli hosté. Standardní situace a následná hlavička však skončila těsně nad domácí brankou. Domácí odpověděli vedoucí brankou. Po akci Sládka, Pflegera a zakončujícího Pexy šli do vedení 2:1. Domácí měli šance na to své těsné vedení pojistit, ale proti byl brankář Trnka, který vše pochytal anebo střely domácích hráčů končily mimo tři tyče. Když už to vypadalo, že zápas dospěje k těsné výhře domácích, přišlo autového vhazování hostí. Ten hosté rychle rozehráli, Schneider se obtočil kolem obránce a přesnou trefou srovnal na 2:2. Rudolfov mohl kontrovat ihned po rozehrání, ale zakončení Pecha brankou neskončilo a tak se oba týmy rozešly zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Zklamání. Sklízeli jsme podzimní úrodu a do toho košíčku nám spadlo jedno kyselé jablíčko. Ne, že bychom soupeře podcenili, ale ukázalo se, že takové ty povinné body nám sami do klína nespadnou. Když už to vypadalo, že vyhrajeme 2:1, dostali jsme gól v poslední minutě. Náš mladý tým se tak alespoň poučil. "

TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): "Začátek zápasu vyšel lépe domacím, přehrávali nás a na těžkém terénu jsme nevěděli jak se dostat do zápasu. Poté se hra vyrovnala a dostali jsme se do vedení, domácí však ukázali svoji sílu a utkání otočili. Z druhé půle jsme měli více ze hry my a dělba bodu je z mé strany zasloužená pro oba týmy."



Počet diváků: 35. Rozhodčí: AIBL Tomáš - LINHART Miroslav (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.