3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná si poradila s Měchenicemi, před sebou má ještě dohrávku!


Branky


37. M. Kaucký , 46. L. Repík , 56. M. Samko
0

Jak viděl utkání trenér domácího mužstva vám přibližuje ve své reportáži...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední domácí zápas podzimu a soupeřem nám byli hosté z Měchenic. Počasí už hodně sychravé, hřiště mokré, ale výborně připravené a my se chtěli rozloučit s touto částí sezóny vítězstvím. Ze sestavy vypadl Míra Rott a nebyl bohužel k dispozici ani Milan Čihák, ale i tak jsme určitou kvalitu měli.

Začátek zápasu nám tentokrát moc nevyšel a hosté měli míč častěji. Přehrávali nás hlavně ve středu hřiště, kde hráli se třemi záložníky a to nám dělalo určité problémy. Naštěstí naše obrana byla dobře organizovaná a hosté hráli jen po naše vápno.

 

Po špatné dvacetiminutovce jsme si na soupeře a jeho styl konečně zvykli a začali jsme býti více aktivní. Pořádnou šanci si nedokázalo vytvořit ani jedno mužstvo a za zmínku stojí jen krásná střela Martina Samka, která skončila na břevně! Posledních deset minut první půle už bylo z našeho pohledu dobrých. Nejprve nám ve 37. minutě konečně vyšla jedna akce, když dostal míč mezi obránce Marek Kaucký a svůj nájezd proměnil přízemní střelou ve vedoucí branku, 1:0! Ve 43. minutě jsme měli další velkou možnost. Martin Samko byl ve vápně nevybíravě faulován zezadu a my zahrávali penaltu. Patrik Zmeškal však poprvé v sezóně zaváhal a hostující brankář jeho střelu vyrazil. Z následného rohového kopu se, ale dokázal prosadit hlavou právě Martin Samko a my vedli 2:0! Tak skončila první půle.

 

Do druhého poločasu se nám šlo lépe, ale přesto jsme měli obavy, jestli Samko a Berecz budou přes svá zranění schopni pokračovat. V průběhu druhé půle už jsme byli určitě lepším týmem. K tomu nám pomohl i gól z 56. minuty. Po dalším rohovém kopu šel do souboje s hostujícím obráncem hlavou opět Martin Samko a míč po tomto souboji propadl rukavicemi hostujícího brankáře, nejspíše šlo o vlastní gól, 3:0! Pak měl ještě obrovskou šanci Milan Berecz, ale po svém úniku zvolil střelu na ruce hostujícího brankáře. Hosté měli také jednu velkou možnost, ale Honza Soukup se překonat nenechal. Prostřídali jsme hráče z lavičky, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

 

Zaslouženě jsme vyhráli 3:0. Po tomto kole se nám dokonce podařilo posunout na výborné třetí místo v tabulce, o které však ještě budeme muset bojovat v dohrávce se Zlatníky (30.11.2016 )! 

 

Napsal, Petr Vraštil (trenér FK Rudná)



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Zachař [-] , D. Kotouč [-] , P. Zmeškal [-] , J. Šedivec [-] - Š. Jungmann [-] , M. Samko [-] , M. Berecz [-] (71. M. Martínek [-] ) , M. Kaucký [-] - M. Kotouč [-] (79. J. Prager [-] ) , L. Repík [-] (56. B. Doherty [-] )

TJ Sokol Měchenice
M. Kopecký [-] - J. Jenčík [-] , O. Bílek [-] (74. M. Tichý [-] ) , P. Savko [-] , T. Pojkar [-] , S. Griščenko [-] , T. Borák [-] , R. Staněk [-] , M. Tandler [-] , K. Samek [-] , J. Boudník [-]

ŽK: 44. J. Jenčík , 50. K. Samek , 90. M. Tandler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Křenek Jan - SEKNIČKA František (N), HLÍNA Imrich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 17 77:27 45
2 SK Roztoky 17 74:17 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 17 47:36 32
4 TJ Viktoria Vestec B 17 56:33 31
5 TJ Sokol Červený Újezd 17 41:31 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 21
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 16
4 Jakub Toms 15
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 31 50,0% 0
3 Venca Likeš 18 51,4% 0
4 Miroslav Liška 9 42,9% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku