2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

16.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sympatický výkon Roudného k bodům z Jinonic nestačil


Branky


0

Motorlet splnil povinnost a do jarní části divize vstoupil úspěšně, když si poradil s jihočeským Roudným. Prosadili se Koukal s Kučerou, ostatní Pražané si na skvěle chytajícího Hřebejka nepřišli. Trenérskou premiéru si odbyl hostující Rudolf Otepka a s představením svých svěřenců mohl být spokojen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazné napadání se Motorletu vyplatilo

První utkání jarní části Divize A přiválo do pražských Jinonic na umělou trávu hráče Roudného. Do zápasu se silným Motorletem vstoupili fotbalisté z jihu Čech velmi sebevědomě a byli favoritovi vyrovnaným soupeřem.

 

Nevyvarovali se však individuálních chyb, které stály také u zrodu prvního gólu utkání. Po důrazném napadání totiž vybojovali domácí balón a rychlou kombinaci zakončil Zdeněk Koukal, jenž překonal Hřebejka v brance Roudného.

 

Ještě v prvním poločase mohl vyrovnat kapitán hostů Píša, to by si však nesměl v rozhodujícím momentu šlápnout na míč a zazdit tak celou akci.

Rychlá druhá branka domácí uklidnila

Pět minut po změně stran přidal Motorlet další branku. Po standardní situaci se prosadil Luboš Kučera. Ke smůle Roudného byl zrovna v tento moment mimo hrací plochu obránce Průcha a jeho přítomnost zkrátka také chyběla.

 

Hosté se i nadále prezentovali odvážnou hrou a debutující trenér Rudolf Otepka se dokonce odhodlal stáhnout hru na tři obránce, alespoň snížit se Malšanům už nepodařilo. Se svými svěřenci však mohl být nový kouč Jihočechů určitě spokojen.

 

„Je to něco jiného, člověk je na tom druhém břehu, vidí to jinak, situace by jinak řešil. Jsem impulzivní člověk a prožívám to, možná někdy až moc. Jiný už asi nikdy nebudu. Jsem ale spokojen. Trénování mě baví, fotbal mě baví, proto jsem u něj zůstal, chci ho dělat a posunout se někam výš. Jsem spokojen s naší předvedenou hrou, jak jsem se cítil já osobně, to není podstatné,“ ohodnotil svůj trenérský debut Otepka.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „I díky předvedené hře soupeře a jeho aktivitě se zápas hrál ve slušném tempu. Bojovalo se o každý míč a metr na hřišti. Byli jsme produktivnějším a, co se týče statistik držení míče, lepším mužstvem. Soupeř nám nicméně svým sympatickým projevem situaci výrazně zkomplikoval. Tím, že jsme nevyužili řadu gólových příležitostí, bylo prakticky celé utkání o co hrát. Po naší neproměněné penaltě volal soupeř po snížení, ale Foferka nás podržel skvělým zákrokem a drama nedopustil.“

TJ Malše Roudné
Trenér R. Otepka: „Těšili jsme se na ostrý zápas po tříměsíční pauze, příprava byla dlouhá. Věděli jsme, že Motorlet má myšlenky na postup, z tohoto hlediska to pro nás bylo těžké. Propadli jsme výsledkově, ne herně – to je pro nás obrovské potěšení a výsledek naší práce. Tlačí nás bota v individuálních chybách, kterých jsme se nevyvarovali, a Motorlet nás svými zkušenými hráči ve středu hřiště potrestal. Chválím celý mančaft, ale chtěl bych vyzdvihnout gólmana Hřebejka, který splnil to, co jsme od něj očekávali, zachytal dobře.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Hájek [-] , O. Měska [-] (66. Š. Hájek [-] ) , L. Kučera [-] , J. Rajnoch [-] , Z. Koukal [-] , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] (70. J. Karbulka [-] ) , J. Pyšek [-] (88. S. Zdichynec [-] ) , M. Podzemský [-] (78. M. Čácha [-] ) , N. Salašovič [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , D. Lerch [-] (85. F. Král [-] ) , M. Markytán [-] , J. Vogl [-] (78. F. Budín [-] ) , D. Růžička [-] (88. M. Bartoš [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] (75. D. Samek [-] ) , M. Průcha [-]

ŽK: 55. D. Lerch .
Hráči zápasu: T. Foferka , N. Salašovič , J. Hájek - T. Hřebejk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.