Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

5.5

Jídlo

5.5

Hrací plocha

3.5

Zázemí

5.5

Ostrovští uctili památku Jiřího Štessla pěti góly do sítě Sušice


Branky


0

Nejvíce gólů prvního jarního hracího dne Divize A padlo v Ostrově, kam přijela poslední Sušice. Čtyři stovky příchozích diváků viděly dva dvougólové střelce a celkem sedm branek, před utkáním se všichni rozloučili s tragicky zesnulým Jiřím Štesslem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup jako hrom

Ostrov se s ničím nepáral a už v první minutě šel do vedení. Po rohovém kopu se k dorážce dostal devatenáctiletý Ondřej Nýber a zařídil parádní vstup svého týmu do zápasu. Domácí na svého soupeře opravdu vlétli a blízko dalšímu gólu byli hned v 3. minutě, Diviš napálil břevno Gillovy brány!

 

Čekat na druhý gól však dlouho nemuseli. V 12. minutě se prosadili opět po standardní situaci, tentokrát se mezi střelce zapsal Milan Novotný. Po divokém startu přišlo zklidnění hry a míč se přeléval ze strany na stranu. Po půlhodině zápasu se Sušičtí dočkali snížení, když se vydali do rozevřené obrany Ostrova a rychlé přečíslení vyřešili nejlépe, jak mohli – brankou Imricha Vargy.

Novotný podruhé, Nýber podruhé

Také vstup do druhého poločasu měli domácí úžasný, a navíc zase gólově vyjádřený. V 47. minutě se individuální akcí ukázal Milan Novotný a střelou podél padajícího Gilla vsítil svou druhou branku v utkání. Za pět minut se znovu prosadili Ostrovští, znovu po standardní situaci, které jim v tomto zápase zkrátka vyšly na jedničku. Filip Tomáň byl ve správný čas na správném místě a zvýšil už na 4:1.

 

Podařenou třináctiminutovku pak završil krásnou přímočarou akcí zakončující Ondřej Nýber a bylo jasné, že Sušice si na své první body v tomto ročníku bude muset ještě počkat. Alespoň kosmetické úpravy skóre se dočkala zásluhou Miroslava Vrhela, který se trefil v 73. minutě.

 

V utkání věnovaném ostrovské legendě Jiřímu Štesslovi se tak domácí mohli radovat z pohodového a jasného vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Utkání se nám povedlo, měli jsme úspěšné vstupy do obou poločasů. Vytvářeli jsme si i další šance, mohli jsme vstřelit více branek. Hráli jsme dobře a na to, že to bylo první jarní utkání, se nám to povedlo. Líbili se mi dvougóloví Novotný a Nýber.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Ačkoliv to o poločase vypadalo, že je naděje přivést z Ostrova bod, tak toho obrana Sušice dovolila soupeři až příliš a veze si domů pětibrankový příděl.“



Počet diváků: 400. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - ŠIMEČEK Libor, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.