Mariánky ukázaly větší vůli po vítězství


Branky


0

Diváci na Stadionu u Ferdinandova pramene neviděli zrovna atraktivní zápas, ve kterém by se nenudili ani minutu. vyrovnanou taktickou bitvu nakonec rozhodla pasáž na začátku druhého poločasu, kdy se domácí ujali vedení. To potvrdili v závěru utkání druhou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická bitva

Zajímavý zápas spolu sehrály celky Mariánských Lázní a Doubravky. Oba týmy se spolu dobře znají, vždyť hned sedm hráčů Viktorie (Holub, Kavalír, Šilhán, Štěpán, Denk, Sadílek a Kuhajda) spojilo část kariéry právě se Sencem!

 

A možná i tento fakt limitoval hru, kterou oba týmy předváděly v prvním poločase. Jednalo se totiž především o taktický boj, kdy ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu a nehrnulo se dopředu. Trpělivá hra Mariánek i Doubravky vydržela celý poločas a diváci se zkrátka nudili.

 

Ač se mohlo zdát, že hosté mají optickou převahu, větší vzruch byl před bránou gólmana Bouzka. Domácí se pokusili párkrát pohrozit ze standardních situací, ale nic z nich nevzešlo.

Lázeňští byli hladovější

Po změně stran se ukázalo, jaký z týmů měl větší vůli po vítězství. Poločasová rozmluva trenéra Purkarta zabrala a domácí se dostali do dvou slibných šancí. Zvýšená aktivita Mariánek vyvrcholila v 50. minutě, kdy hostující obrana nechala Zdeňka Štěpána se otočit a útočník Viktorie propálil Bouzka.

 

Po inkasované brance se probudilo i Senco a v následující čtvrthodině mělo územní převahu, Mariánky se však dokázaly ubránit a hru vyrovnaly. V závěru se domácí několikrát vydali do rozhozené obrany Doubravky a v 83. minutě potvrdili Jaroslavem Sadílkem, že tři body zůstanou na Stadionu u Ferdinandova pramene.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „V prvním poločase jsme hráli sice zodpovědně, ale až moc opatrně, bylo to málo. O přestávce jsme si řekli, že musíme jít víc za gólem. Myslím si, že ve druhém poločase to na nás bylo vidět a zaslouženě jsme strhli vedení na svou stranu. Vyzdvihl bych celé mužstvo, pracovalo tak, jak jsme si řekli. Byl to od nás zkrátka týmový výkon.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Po vyrovnaném prvním poločase se ve druhé půli naplno projevilo, že soupeř byl bojovnější a měl větší vůli po vítězství. Projevila se ještě i jeho nováčkovská euforie. Je potřeba říct, že zaslouženě vyhrál, protože vyřešil dvě situace před naší brankou. Myslím si, že brankář Bouzek podal dobrý výkon, ale další hráči se mi hledají těžko.“



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klupák Petr - KRUPKA Pavel, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.