Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov znovu vedl. A znovu prohrál


Branky


0

Po nadějném prvním poločasu, kdy se Slavoj dostal zásluhou Cardy dokonce do vedení, přišly po změně stran tři tresty od Čížové a ta na pár hodin vystřídala Karlovy Vary v čele soutěže. Jirouš potvrdil formu a připsal si další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj byl více než vyrovnaným soupeřem

První ze dvou jihočeských derby 17. kola Divize A se odehrálo pod zámkem v Českém Krumlově, kam přijela Čížová povzbuzená z vítězství nad Karlovými Vary. Jakýmkoliv bodovým ziskem by se hosté navíc dostali minimálně na pár hodin do čela soutěže.

 

Slavojáci však byli proti a stejně jako v minulém utkání s Doubravkou se dostali do vedení zásluhou Jiřího Cardy ve 26. minutě po standardní situaci. Odpověď přišla za pár minut, když se v pádu opřel do centrovaného míče Filip Zikmund a z první trefil růžek Trnkovy klece.

 

Hned za pár vteřin si mohl vzít Krumlov vedení zpět na svou stranu. Po pěkné rychlé kombinaci na pravé straně doputoval balón až k Wagnerovi, jenže tomu střela vůbec nesedla a se slabým pokusem si Satrapa poradit zkrátka musel. Vyrovnané úvodní dějství tak skončilo nerozhodně i na výsledkové tabuli.

Zase ten Jirouš

Start do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Ve 47. minutě se ještě po Heldově centru Jirouš k míči nedostal, mírnou převahu však hosté nakonec zužitkovali za dalších pár minut. Dvořák, Polodna a Janda po pěkné akci ukázali na Martina Jirouše a druhý nejlepší střelec soutěže otočil skóre na 1:2 pro hosty umístěnou střelou na vzdálenější tyč.

 

Zkoprnělé domácí zachránil o dvě minuty později Trnka hezkým zákrokem a udržel je tak v zápase. Podpořit ho mohl také v 59. minutě Novák. Krumlovští zakombinovali napravo a centrovaný míč sklepl Carda pro Nováka, jenž byl faulován a domácím se naskytla možnost nadějného přímého kopu dva tři metry za hranicí velkého vápna. Tahoun Slavojáků však trefil pouze zeď.

 

V 68. minutě hosté upevnili svůj náskok. Domácí zahrávali rohový kop, fotbalisté v růžových dresech ale okamžitě přešli do rychlého brejku, zkušeně rozebrali vracející se hráče soupeře a Roman Zahrádka tvrdou ranou propálil Trnku.

 

Za čtyři minuty mohli Krumlovští snížit po úprku jednoho ze svých hráčů po pravé straně, tomu se však nepovedla zasekávačka a hostující bek mu míč sebral. A tak se v 75. minutě znovu prosadili hosté. A jak jinak než Martin Jirouš, který hlavičkoval za bezmocného Trnku.

 

Po srdnatém výkonu především v prvním poločase tak Český Krumlov ztratil i druhý jarní zápas, ve kterém neudržel vedení.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér V. Domin (pro fkslavoj-ck.cz): „Ve druhé půli jsme nedodržovali taktické pokyny, a tím vlastně zkušení hosté neomylně trestali. Myslím, že první půle byla dle našich představ. Škoda, že Wagner neproměnil tutovku, asi by to bylo vše jinak. Hosté si zaslouženě odvezli body.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „První poločas jsme začali tak jako ve všech ranních zápasech – nic moc. Dostali jsme gól ze standardní situace, pak jsme naštěstí vyrovnali z naší první vážnější situace. Utkání rozhodl druhý rychlý gól po akci Dvořáka, Polodny a Jandy, kdy dal gól do prázdné Jirouš. Pak jsme hru ovládli a bavili diváky. Výborně zahráli Zikmund a Jirouš.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , F. Persán [-] (80. M. Neckář [-] ) , J. Carda [-] (80. M. Babka [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , L. Mravec [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (81. M. Pohnán [-] ) , M. Jirouš [-] (83. T. Janoch [-] ) , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , F. Zikmund [-] , T. Fenyk [-] , P. Janda [-]

ŽK: 30. J. Wagner , 33. M. Svoboda , 41. J. Kabele , 60. D. Tůma - 5. R. Nečas , 11. F. Zikmund , 25. L. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Zikmund , M. Jirouš .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - BRYCHTA Ondřej, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.