Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:00

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

6.0

FOTO, VIDEO: Karlovarští odpověděli Čížové jasnou výhrou nad Dobříší


Branky


21. M. Geňo , 25. M. Psohlavec , 30. M. Geňo (p.) , 55. M. Geňo , 75. M. Geňo
0

Na umělé trávě v Drahovicích si Buldoci jasně poradili s hosty z Dobříše a udrželi vedoucí pozici v Divizi A. Gólově explodoval kapitán Geňo, který se trefil hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva pro Geňa

Za nevlídného počasí a na nevlídném stadionu sehráli Dobříšští druhý mistrovský zápas tohoto roku. Vedoucí tým tabulky byl však pro ně příliš silným soupeřem, a tak utrpěli zatím nejvyšší porážku sezóny. Přispěla k tomu i ta skutečnost, že jim oproti minulému utkání chyběli Talůžek i Karas. Zvláště neúčast prvně jmenovaného se na vývoji zápasu i výsledku projevila. Lídr tabulky představil výbornou útočnou dvojici Geňo – Psohlavec, se kterou si obránci často nevěděli rady. Geňo nastřílel v utkání čtyři góly. Kladem utkání byla velmi slušná hra obou soupeřů.

 

Pouze prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný duel, kdy se dobříšští hráči snažili dlouhými pasy a centry vypracovat si brankovou příležitost. První střelu na domácí branku sice vyslal z úhlu Maryška, byla to však dlouho jediná. Domácí zahrozili střelou Psohlavce, kterou Šedivý vyrazil na roh. Ve 20. minutě prošel středem obrany Marian Geňo a nedal gólmanovi šanci na zákrok.

 

Gól Geňa na 1:0

 

Za pět minut vrátil přetažený centr před bránu Staněk a Martin Psohlavec zblízka pohotově dorazil. Za dalších pět minut byl faulován v pokutovém území Marian Geňo a sám penaltu proměnil. Další příležitosti měli pak ještě Psohlavec a Plechatý, avšak bez úspěchu. V závěru našel Maryška přihrávkou O. Puchmajera, ten však střílel jen do gólmana Dvořáka.

 

Penaltový gól Geňa na 3:0

Další dva pro Geňa

I ve druhé půli se nic nezměnilo. Solidní šanci nevyužil M. Puchmajer, na druhé straně hlavičkoval Plechatý nad bránu. V 55. minutě odkopli hosté míč přímo před šestnáctku a Marian Geňo z dvaceti metrů střelou k tyči přidal další úspěch domácích. Následující velké příležitosti spálil dvakrát Psohlavec a mimo branku mířila i střela Krličky.

 

Pak se na chvíli Dobříšští vzchopili, výsledkem byly jen tečovaná střela Suchana, se kterou si Dvořák poradil, a po úniku v největší šanci hostů nastřelil Maryška tyč. Šedivý následně vyrazil střelu Psohlavce, a když po Maryškově přihrávce Suchana v dobré pozici obránci zablokovali, přišla poslední branka utkání. V 75. minutě obdržel Marian Geňo přesnou přihrávku „do uličky“ a přehodil vybíhajícího Šedivého po páté.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Do zápasu jsme dobře vstoupili, v prvních třiceti minutách jsme dali tři góly a měli jsme i další šance, takže o osudu zápasu bylo už vlastně rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme ještě dva góly přidali, s utkáním jsme rozhodně spokojen. Jsem rád, že jsme odčinili výsledek z Čížové. Vyzdvihl bych samozřejmě Geňa a Vrtělka zahrál veprostřed dobře.“

MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Na půdu lídra tabulky jsme nejeli jako favorité a mohli jsme pouze překvapit. Domácí rozhodli o utkání třemi góly po dvacáté minutě. Ukázalo se, že máme stále co zlepšovat. Nemáme zatím na to, abychom zvrátili zápas s takto kvalitním soupeřem. Rozhodující však budou domácí zápasy v úvodu a na ty se musíme soustředit především.“



Místo: Drahovice - UMT. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.