Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

18.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý úvod nasměroval Karlovarské k bodům z Vokovic


Branky


0

Během jednadvaceti minut se Buldoci zakousli třikrát do fotbalistů Aritmy a nakročili k dalšímu vítězství. Po změně stran se sice domácím podařilo snížit, tři body si ale hosté vzít nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté na nic nečekali

Po vítězství v Rokycanech nečekal Aritmu vůbec snadný úkol, na svém hřišti totiž přivítala vedoucí tým Divize A z Karlových Varů. Hosté vlétli na svého soupeře hned od prvních sekund zápasu a již ve 4. minutě se dostali do vedení, když se pro Dřížďalově centru prosadil Jan Staněk.

 

Klid na kopačkách Karlovarských pak ještě ve 12. minutě umocnil Marian Geňo. Nejlepší střelec soutěže si naskočil na Staňkův centr a zvýšil náskok Západočechů. Hororový vstup do utkání pro Aritmu podtrhl Martin Psohlavec, který v 21. minutě upravil skóre na 0:3 pro hosty. Druhou asistenci si připsal exligista Dřížďal.

 

Rychlá buldočí smršť domácí mužstvo naprosto zaskočila a Vokovičtí se marně snažili najít alespoň jednu odpověď, kterou by se vrátili zpět do zápasu. To se jim však do konce poločasu nepodařilo.

Vzchopení Aritmy k bodům nevedlo

Uspokojení Buldoci zaspali první minuty druhé půle, a i kvůli nekoncentrovanosti inkasovali. V 51. minutě se hlavou prosadil Martin Ambrus a vykřesal naději pro Aritmu. Hra se vyrovnala a domácí měli několik nebezpečných závarů před gólmanem Dvořákem.

 

Žádnou ze svých nadějných šancí už však Vokovičtí nevyužili, naopak. Pár minut před koncem utekli hosté do protiútoku, Geňo přihrál Martinovi Psohlavcovi a ten podruhé v utkání překonal brankáře Starečka. 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Vůbec jsme nezachytili vstup do zápasu, byli jsme všude pozdě. V zápase jsme byli horší, to k fotbalu patří. Ale absolutně mi v prvním poločase chyběla bojovnost a nasazení. Co jiného by nás mělo nahecovat, než hrát proti kvalitnímu soupeři a vedoucímu týmu tabulky? Chvilku to zavánělo i ostudou, bylo to pro mě rozčarování a zklamání zároveň. O poločase jsme si něco řekli, udělali jsme změny a ty pomohly. Druhou půli jsme odehráli s nasazením a přístupem, takhle ale musíme hrát celých devadesát minut. Chtěl bych pogratulovat Karlovým Varům, vyhrály u nás zaslouženě a byly jednoznačně lepší.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, povedlo se nám dát tři góly v prvních dvaceti minutách a bylo rozhodnuto. Kluci odehráli první poločas dobře. Za druhý je ale pochválit nemůžu. Jsem však rád, že jsme na hřišti Aritmy získali tři body, nebude se tu vyhrávat jednoduše. Z mého pohledu tedy celkově spokojenost. Dobře zahráli Dřížďal a střelec dvou gólů Psohlavec.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Podobský [-] (46. P. Vávra [-] ) , M. Macek [-] (46. L. Květoň [-] ) , M. Pivrnec [-] (70. I. Bogár [-] ) , J. Junek [-] , L. Hrabák [-] , D. Baran [-] , O. Rybka [-] (83. M. Navrátil [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , M. Ambrus [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - M. Pěkný [-] , J. Staněk [-] (87. Z. Skala [-] ) , M. Geňo [-] (89. J. Lattisch [-] ) , A. Ivasko [-] , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , J. Hudec [-] , V. Vrtělka [-] , D. Krlička [-] , L. Mestl [-] (72. P. Maňák [-] )

ŽK: 37. J. Junek , 52. O. Rybka , 75. D. Baran - 75. J. Staněk .
Hráči zápasu: M. Psohlavec , F. Dřížďal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DUDA Miroslav, ŠVORC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.