Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

9.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

FOTO: Zkolabování roudenského Růžičky zastínilo jasnou výhru Senca


Branky


0

Nepěkné okamžiky se odehrály na začátku druhého poločasu, kdy se k zemi skácel hostující Růžička a musela pro něj přijet záchranná služba. I to, spolu s vyloučením Lercha, ovlivnilo roudenské mužstvo, které v Plzni podlehlo Doubravce po čtyřech trefách domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lerchova nedisciplinovanost

Velmi vyrovnaný první poločas viděla stovka příchozích diváků, které mohla zaskočit možná až příliš defenzivní a opatrná hra domácího Senca. Není se ale co divit, Roudné naskočilo do utkání v ofenzivním rozestavení 3-5-2 a trenér Jindra svým svěřencům správně naordinoval zabezpečenou obranu.

 

I přesto se mohli domácí dostat do vedení, příležitosti ke skórování měl Peterka, Hřebejka však nepřekonal. Závěr poločasu se nevyvedl hostujícímu Lerchovi. Ten v rozmezí dvou minut viděl dvakrát žlutou kartu a do sprch musel jít o minutu dříve než zbylí fotbalisté.

Růžičkův kolaps

Druhý kritický moment pro Roudné se odehrál jen pár sekund před začátkem druhého dějství, když se záložník Růžička zničehonic skácel k zemi. Hostující lodivod Otepka nenechal nic náhodě a nechal přivolat záchrannou službu, podle prvních zpráv by však měl být Růžička v pořádku.

 

Polevená koncentrace jihočeského celku se poprvé projevila už v 55. minutě. To hosté zaváhali při bránění rohového kopu a nechali balón projít celým malým vápnem bez toho, aniž by ho odvrátili. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Pavel Krejčí a poslal Doubravku do vedení.

 

Uběhly tři minuty a Senco se radovalo podruhé. Tentokrát zaspala levá strana roudenské defenzivy a Danielovi Skopovému se otevřel prostor pro vniknutí do vápna, kterého využil a křížnou střelou překonal gólmana Hřebejka.

 

Konečnou podobu výsledku stanovili v poslední desetiminutovce Daniel Sýs a střídající Tomáš Navrátil. Po vyrovnaném prvním poločase tak Roudné ztratilo dobře rozehraný zápas, a navíc pro derby s Čížovou ztratilo pravděpodobně dva fotbalisty.

 

Záběry pocházejí ze streamu na webu tvcom.cz.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „První poločas byl vyrovnaný a bojovný. Malše mě překvapila, hrála útočný fotbal. Bylo vidět, že si po vítězství v Jankově věří. Měli jsme dvě tři šance, Peterka ale bohužel neproměnil. Ve 44. minutě hostům vyloučili Lercha, a to bylo rozhodující do druhého poločasu, převahu jsme čtyřikrát využili. David Brabec podal zase velmi pracovitý výkon, byl jednoznačně naším nejlepším hráčem.“

TJ Malše Roudné
Trenér R. Otepka: „Byl to zápas dvou poločasů. První byl z naší strany solidní, druhý zásadně ovlivnily dvě věci. Vykartoval se nám Lerch a kvůli nevolnosti musel střídat Růžička. Zaplať pánbůh, po testech, které prodělal, je v pořádku. Samozřejmě ale nevíme, na jak dlouho bude vyřazen ze hry. V průběhu týdne bude absolvovat další vyšetření, po nich budeme chytřejší.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - KREJSA Josef, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.