3:1
(1:0)
90. R. Talůžek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

19.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šmejkal přišel o čisté konto až v samotném závěru zápasu


Branky


0

Zápas tabulkových sousedů ovládli domácí hráči, když se dvěma góly prezentoval Kavalír a jednu přesnou trefu přidal Sadílek. Hosté se prosadili až v 90. minutě z penalty a Viktoria se tak dostala před svého soka v tabulce o dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou týdnech odjížděli dobříšští hráči opět na západ republiky do dalšího lázeňského města vybojovat nějaký ten bod. V sestavě se po dlouhé době objevil Procházka, chyběl ale zraněný Karas. V souboji nováčků však byli domácí jednoznačně lepší a nebýt výborných zákroků Šedivého v brance, odjížděli by opět s vyšší porážkou. Domácí měli silnou útočnou vozbu a po pravé straně pronikali hlavně Kavalír a Sadílek. Dobříšští se v první půli snažili využívat na levé straně rychlost Šraina, ale jeho centry spoluhráče nenacházely.

 

První rána pro hosty přišla již ve 4. minutě, kdy Kavalír převzal přesnou přihrávku a střelou k tyči zajistil domácím vedení. Po přízemním centru Štěpána pak nastřelil Holub nohu Šedivého. Jedinou možností pro dobříšské byl centr Šraina, který však nedokázali dorazit jak Maryška, tak Procházka. Druhou ránou pro hosty bylo zranění Dorta, který byl nucen odstoupit a na jeho místo se postavil Obdržal. Po centru Sadílka zachraňoval Pokorný a šedivý dvakrát zachraňoval po střelách Štěpána. Po půl hodině se zdálo, že se hráčům Dobříše podaří přece jen hru trochu vyrovnat, avšak pak museli řešit další velké šance soupeře. Těsně nad branku střílel Kuhajda, dvakrát těsně vedle Holub a Šedivý se činil při střelách Holuba a Kravara.

 

Příznivci hostů věřili, že ve druhé půli jejich hráči předvedou lepší výkon. Začátek tomu nasvědčoval, Maryška se prodral do dobré pozice, avšak Denk mu ve střelbě zabránil. V 58. minutě si centr Drahoráda v pokutovém území zpracoval Sadílek a přidal další úspěch domácích. Ti pak vývoj zápasu bezpečně kontrolovali, hosté se snažili nakopávat míče na útočníky, avšak pološance Procházky, Maryšky i Suchana končily střelou vysoko nad bránou. Snahu hostů na kontaktní gól utnul v 88. minutě Kavalír, který z osmnácti metrů obstřelil zeď a přidal třetí branku. Hosté se nakonec čestného úspěchu dočkali v poslední minutě, kdy byl faulován Procházka a Talůžek proměnil pokutový kop. Dobříšský stoper je tak jediným střelcem svého týmu na jaře, nepočítáme-li penaltový rozstřel.

 

zdroj: http://www.mfkdobris.cz

STATISTIKY ZÁPASU

Branky: 4 a 88. Kavalír, 58. Sadílek – 90. Talůžek (p. k.)

 

ŽK: 0 – Talůžek, Pjaták

 

Rozhodčí: Duchoň

 

Diváků: 250

 

Dobříš: Šedivý – Pokorný (67. Petrlík), Talůžek, Rychlík, Liška – Procházka, M. Puchmajer, Dort (15. Obdržal), Šrain – Maryška, Suchan (74. Pjaták)Střely: 19 : 6, z toho na branku: 10 : 2

 

Rohové kopy: 11 : 3

 

Ofsajdy: 2 : 0

 

Fauly: 15 : 11



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , J. Šaliga [-] , M. Lukáš [-] , L. Kuhajda [-] (86. J. Dvořák [-] ) , T. Denk [-] , Z. Štěpán [-] (81. T. Šilhán [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , P. Holub [-] (74. D. Šlajs [-] )

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - D. Pokorný [-] (67. A. Petrlík [-] ) , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] - F. Dort [-] (15. M. Obdržal [-] ) , V. Šrain [-] , R. Procházka [-] , M. Puchmajer [-] - J. Suchan [-] (74. M. Pjaták [-] ) , Š. Maryška [-] -

ŽK: 73. R. Talůžek , 76. M. Pjaták .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MATOUŠEK Lukáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.