Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

10.0

FOTO: Němec vystřelil Sedlčanům tři body


Branky


0

Velké množství šancí spálili hráči Tatranu v utkání s Rokycany, k vítězství jim i tak ale stačila jedna přesná trefa Dominika Němce, který se prosadil už v páté minutě utkání. Hosté se ani v závěru zápasu nedokázali dostat do většího tlaku a ze středních Čech tak odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vild v pohotovosti

Hned po pár vteřinách utkání se Sedlčanští dostali do útoku a po Němcově přihrávce pálil na hranici vápna osamocený Dvořák, k nelibosti příchozích diváků však zamířil hodně nepřesně. Povedenou úvodní pasáž završil v 5. minutě Dominik Němec, který si po dlouhém nákopu naběhl za obranu soupeře a z první nádherně přeloboval vyběhnuvšího gólmana Vilda – 1:0 pro Tatran!

 

O chvilku později se do vápna dostal Soldát a přihrál Haasovi, jeho pokus mohl Vild jen v klidu hlídat očima. Rokycanská obrana si musela dávat pozor na rychlé útočící fotbalisty Sedlčan, kteří často podnikali nálety za vazbu v oranžovém a Vild musel několikrát hasit možné nebezpečí.

 

Západočeši se málem dostali do zakončení Trojancem, jehož oslovil centrem Aubrecht, na poslední chvíli mu ale sebral míč Brotánek. Nepříjemností pro domácí bylo vynucené střídání, když odešel Soldát a nahradil ho Sirotek. Za chvilku se po dalším nákopu hnal do šance Němec a nechybělo mnoho, aby se k míči dostal dřív než holohlavý gólman Rokycan.

 

Zbytek poločasu nabídl vyrovnanou podívanou a hra ubíhala především ve středu hřiště, ani jeden z týmů si nevypracoval šanci ke změně skóre.

Potvrzujícího gólu se domácí nedočkali

Minutu po změně stran se odraženého míče chopil ve vápně hostující Končal, jenže ho dloubl nad Capouchovu klec. V 53. minutě mohl Tatran navýšit své těsné vedení, po dalším úprku však tváří v tvář Němec trefil pouze Vilda, jenž skvěle zasáhl nohou!

 

Kdolský za chvilku vystihl rozehrávku hostů a oslovil Němce, který ještě chybně hledal nabíhajícího spoluhráče místo střely, i když byl ve více než nadějné pozici. Začalo se hrát nahoru dolů a nezaujatému fanouškovi se dění na hřišti muselo líbit.

 

Domácí musely znovu mrzet neproměněný nájezd Sirotka z 67. minuty a následná nepřesná rána Kdolského, Rokycany odpověděly po chvilce ranou z hranice vápna, která skončila jen těsně vedle! Další velkou šanci měl neúnavný Němec v 76. minutě, když obral o míč rokycanské obránce, prodral se přes přesilu v oranžových dresech a v pádu poslal míč podél Vilda pár centimetrů vedle tyče!

 

Vypjatý závěr utkání se nesl ve znamení západočeské snahy o dobytí sedlčanské tvrze, žádnou gólovku jim však Tatran nedovolil a pohlídal si další domácí vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník L. Soldát: „Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný s tím, že na rozdíl od hostů jsme si vypracovali několik šancí. Jednu z nich se nám podařilo proměnit, a tak jsme do šaten odcházeli v lepší pozici. Druhá půle byla hodně o bojovnosti a naštěstí se nám podařilo utkání dotáhnout do vítězného konce.“

FC Rokycany
Trenér R. Vágner: „Zápas jsme si prohráli naší nedůsledností a nekoncentrovaností na začátku, kdy jsme dostali gól v páté minutě. Nebyli jsme schopni prosadit se v koncovce a asi jsme po zásluze prohráli.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] , J. Repetný [-] - L. Soldát [-] (34. M. Sirotek [-] ) , M. Hájek [-] , M. Dvořák [-] (77. K. Kvěch [-] ) , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - V. Kopečný [-] (69. D. Kroc [-] ) , P. Grambal [-] , J. Končal [-] , L. Brož [-] (77. T. Cibula [-] ) , M. Trojanec [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , J. Vaščák [-]

ŽK: 81. D. Němec , 83. K. Kvěch - 23. P. Grambal , 65. J. Hereit , 70. L. Aubrecht , 83. M. Trojanec .
Hráči zápasu: D. Němec .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.