2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtvrtá výhra v řadě posunula Jankovské mimo sestupové pozice


Branky


0

O prodlouženém velikonočním víkendu se v rámci jedenadvacátého kola divize v jankovské Precis aréně utkali domácí Jankov s Tatranem Sedlčany. Domácí tým byl na soupeře dobře připraven a zaslouženě zvítězil 2:0. O výhře rozhodl tým Ivo Čecha ještě před poločasem, když se střelecky prosadili Tomáš Smékal a Martin Rytíř. Ve druhém poločase si jankovští výsledek hlídali a bez větších potíží dokráčeli ke čtvrté výhře v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smékal ve formě

Ovšem začátek utkání nic takového nenaznačoval. Sedlčany začaly velice dobře, aktivně, a domácí fotbalisty na svoji polovinu hřiště téměř vůbec nepouštěly. Jenže z úvodního náporu resultovala pouze jedna šance, kterou hosté nevyužili. Haas se v 8. minutě zjevil sám na malém vápně, avšak nezamířil přesně a branku Jankova minul.

 

Jihočeši se po první čtvrthodině zberchali a v 18. minutě si vytvořili první velkou příležitost. Sedlic přesným centrem našel na zadní tyči číhajícího Mužíka, který bohužel pro domácí celek hlavou nedokázal balón usměrnit mezi tyče. O tři minuty později se domácí dožadovali pokutového kopu, když se Smékal řítil sám na gólmana, zezadu byl sražen, avšak prosby jankovských hráčů a fanoušků nebyly hlavním rozhodčím vyslyšeny.

 

Skóre se tak poprvé měnilo v 31. minutě. Po obléhání hostující branky přišla Zajícova kolmice mezi beky a Tomáš Smékal potvrdil výbornou aktuální střeleckou formu - 1:0. Během posledních čtyř duelů se dokázal prosadit již popáté! Vstřelená branka vlila domácím krev do žil a rázem jich bylo plné hřiště. V 34. minutě se vydal na dlouhý ofenzivní výlet stoper Popelka, jenž celou akci zakončil střelou do připraveného Capoucha. O dvě minuty později krásně zakombinovali Sedlic, Lošek, Rytíř a na konci těsně vedle hlavičkující Smékal.

 

Právě po faulu na jankovského útočníka zahrával Zajíc v 42.minutě přímý kop, Capouch jeho polostřelu polocentr vyrazil a dorážející Martin Rytíř už neměl výraznějších problémů zapsat se podruhé v sezóně do střelecké listiny - 2:0. Hosté za celé utkání trefili prostor jankovské branky pouze jednou. Těsně před koncem poločasu pálil tvrdě z hranice vápna Dvořák, ale Pavelce nepřekonal.

Druhý poločas byl nejpříjemnější pro čárovou sudí

Druhý poločas příliš divizní krásy nepobral. Avšak domácím to pramálo vadilo. Ti hráli druhý poločas skvěle takticky, hlídali si dvougólové vedení a sami se příliš nikam nehnali. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, jenže proti dobře bránícímu Jankovu si žádnou příležitost nevytvořili.

 

Celkově bylo druhé dějství velice chudé na zajímavé okamžiky na jedné či druhé straně, a tak za zmínku stojí snad jen fakt, že domácí "kotel" několikrát vyvolával sympatickou asistentku rozhodčího paní Janu Šauflovou, které muselo být strávené odpoledne v Precis aréně příjemné. A příjemné bylo i pro většinu z tří stovek fanoušků, kteří se po výhře nad Motorletem dočkali výhry i s Tatranem Sedlčany, která domácímu mužstvu v boji o záchranu zase o něco více pomohla.

 

Na oslavu domácích hráčů s fanoušky se můžete podívat zde.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Trenér I. Čech: „Jak jsem zmínil po minulém vítězném zápase, nezměnilo se pro nás nic, opět jsme "museli" bodovat. Věděli jsme, jak jsou Sedlčany nebezpečné a kde je jejich síla, jakým stylem se na jaře prezentují, tzn. zejména pokrýt nebezpečného Němce. Uzpůsobili jsme tomu taktiku a chtěli být hlavně trpělivější, i s vědomím toho, že to asi nebude až tak atraktivní projev. Povedlo se vstřelit první branku a druhou přidat po standardní situaci, takže vlastně ideální scénář, všichni kluci to dobře odpracovali a ve druhé půli jsme si to pohlídali a hosty do žádné šance nepustili.“

TJ Tatran Sedlčany
Záložník M. Kdolský: „Jankov zaslouženě vyhrál. My jsme za celý zápas téměř nevystřelili na branku a pak se těžko dá gól. První půli jsme začali dobře, jenže pak dostaneme gól a přestaneme hrát. Druhou se už spíš střídalo, než hrálo.“



Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - J. Zajíc [-] , F. Lošek [-] , V. Jirkovský [-] , M. Popelka [-] - M. Rytíř [-] , M. Kollár [-] , D. Maršán [-] (89. L. Voráček [-] ) , R. Mužík [-] (69. L. Fajtl [-] ) - P. Sedlic [-] (63. J. Šebelka [-] ) , T. Smékal [-] (83. M. Maurer [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] , J. Repetný [-] (80. M. Valenta [-] ) - L. Soldát [-] (88. L. Matoušek [-] ) , M. Hájek [-] , M. Dvořák [-] (82. D. Krůta [-] ) , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-] (64. J. Čejda [-] )

ŽK: 41. T. Řehák , 73. M. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Rytíř .
Počet diváků: 308. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - LANGMAJER Lukáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.