T. Vichr 59.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš potrestala chyby Sušice a získala povinné tři body


Branky


0

Skóre zápasu otevřel dobříšský hrající trenér Jiří Rychlík, který se trefil parádně z přímého kopu. Rozhodující momenty duelu pak přišly na začátku druhého poločasu, když se prosadili Junek s Maryškou. Za domácí vzápětí korigoval Vichr, další branky se i přes vyložené šance Sušici vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlík vyhnal pavouky

Hned z první akce zazlobili domácí a Šedivý musel z brankové čáry vykopnout hlavičku Klímy. To však byla jediná příležitost sušických hráčů v první půli. Dobříšští byli aktivnější. Junek neprostřelil obranný val, neuspěl ani Šrainův pokus o ztečení domácí branky a do šance se dostal i Pjaták, ale gólman Gill včas vyběhl.

 

V 18. minutě poslal Šedivý dlouhý nákop před šestnáctku a Maryška byl v souboji s brankářem faulován. K trestnému kopu se postavil Jiří Rychlík a střelou přes zeď vymetl šibenici. Hostující hráči i nadále ohrožovali branku Sušice. Po rohovém kopu Junkovi stačil obránce ukopnout míč, Šrain v dobré pozici překopl bránu, stejně jako Pjaták po Šrainově centru. Do konce poločasu se již výsledek nezměnil.

Vichrovo snížení Sušici nakoplo

Dobříšským hráčům vyšel vstup do druhé půle. Šrain zachytil nepřesnou přihrávku, obtočil se kolem obránce, na „malém vápně“ našel Patrika Junka, který přidal druhý úspěch hostů. O snížení se pokoušel Vrhel, ale hlavičkoval nepřesně, a tak si, v té době již kulhající Štěpán Maryška, v 55. minutě sklepl míč a z hranice „šestnáctky“ přidal třetí gól.

 

Zdálo se být rozhodnuto, avšak za čtyři minuty nechali dobříšští obránci hlavičkovat po přímém volném kopu Tomáše Vichra, který snížil. Domácí branka nabudila a hosty znervóznila. Po přímém volném kopu Vrhela hlavičkoval mimo branku Vichr, po dlouhém autovém hodu zasahoval včas Liška, cíl nenašla ani hlavička Vargy a dalším šancím stejného hráče a Klímy zabránil Šedivý. Domácí tak kontaktní branku nepřidali a hosté si odvezli důležité tři body.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice vstoupila do utkání aktivně, hned z prvního útoku nechybělo Klímovi po centru Fuchse moc a mohl hlavou skórovat. První nebezpečnou šanci hostů v 11. minutě hasil pohotovým výběhem Gill. Sušický brankář byl i u další akce Dobříše, to, když fauloval mimo vápno hostujícího útočníka. K jeho smůle pak Rychlík uklidil přímý volný kop přímo do růžku brány. Do konce první půle se hrálo spíše ve středu hřiště. Sušice však zaspala vstup do poločasu druhého a hned v 47. minutě se z druhé branky radovala Dobříš. V 55. minutě pak vyrobil chybu Vichr, který místo odkopu odevzdal balón hostům, a ten se dostal až na nohu Maryšky, který předvedl jeden z nejhezčích gólů kola. Vichr se však vzápětí všem omluvil a v 59. minutě krásnou hlavičkou snížil na 1:3. Od té doby se Sušice dostávala pomalu, ale jistě do tlaku a utkání nabíralo na tempu. Trenér Staněk oživil hru střídáním a mohlo to být hned lepší, kdyby žolík Varga po přihrávce Vrhela tváří v tvář gólmanovi uspěl. V 84. minutě zkoušel své štěstí zpoza šestnáctky Skála, ale lehce minul. Největší šanci zápasu měl pak Tomáš Klíma, kterého opět skvěle našel Vrhel. Tomáš si položil brankáře, na doklepnutí míče do brány už mu však nevyšel krok. Hosté si tak vezou domů kromě vydatného deště také Velikonoční nadílku v podobě tří bodů.“

MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Povinné vítězství. V týdnu jsme hráčům zdůrazňovali, aby zapomněli na euforii z vítězství v minulém utkání, a hlavně nepodcenili soupeře. Pro nás jsou důležitá vítězství, a proto je nutné hlavně bojovat. Ke kombinační hře se můžeme vrátit, až budeme mít jistotu záchrany. Za vítězství jsem rád i proto, že hrajeme bez klíčových hráčů a v záloze nastoupili tři mladíci. Nyní budou pro nás důležité dva příští domácí zápasy.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - L. Hájek [-] (36. J. Brabec [-] ) , M. Vrhel [-] , J. Szedmák [-] (65. J. Kysilka [-] ) , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] (89. P. Hrubec [-] ) , J. Skála [-] , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] , L. Kodýdek [-] (65. I. Varga [-] ) , M. Bachroň [-] (65. J. Čanecký [-] )

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - D. Pokorný [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , M. Obdržal [-] , M. Pjaták [-] , O. Puchmajer [-] (89. A. Petrlík [-] ) - Š. Maryška [-] (62. J. Horáček [-] ) , P. Junek [-] (81. R. Talůžek [-] ) -

ŽK: 17. K. Gill , 64. J. Brabec , 68. M. Vrhel , 86. T. Fuchs - 22. O. Puchmajer .
Hráči zápasu: J. Rychlík .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Matyš Jakub - KOUBA Štěpán, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.