Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 10:30

21.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

FOTO, VIDEO: Chybí nám lehkost a přímočarost, přemítá trenér Tichota po upracovaném vítězství nad Rokycany


Branky


0

Když necelou čtvrthodinu před koncem vyrovnával hostující Trojanec na 1:1, zdálo se, že Karlovy Vary ztratí další body v honbě za vedoucí Čížovou. V 84. minutě se ale o slovo přihlásil Josef Hudec a zajistil Buldokům upracovanou výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dřížďal spálil, Staněk pálil

Za slunečného pátečního dopoledne se do první větší příležitosti dostali hosté, a to konkrétně v 6. minutě Kopečným, který završil rychlý protiútok svého týmu hlavičkou těsně vedle Dvořákovy tyče. Uběhly necelé dvě minuty a Černý zkusil střelu z rohu velkého vápna, zamířil však přesně do míst, kde stál připravený karlovarský brankář.

 

Karlovarští odpověděli spoluprací Krličky, Hudce a Maňáka, jehož centr musel nadvakrát krotit gólman Špiroch před dobíhajícím Psohlavcem. Buldoci se soustředili na kombinační fotbal, který je jim vlastní, fotbalisté v černých dresech jim však aktivním napadáním a tvrdou hrou znepříjemňovali situaci.

 

V 20. minutě se po Psohlavcově sklepnutí zajímavě opřel z první do míče Geňo a jen těsně přestřelil bránu, Špiroch byl ale připraven. Za sedm minut si obě útočná esa Varů role vyměnila, Psohlavcovi se ve výskoku zakončit nepodařilo. Za pár okamžiků zazdil obrovskou šanci Dřížďal, když vystihl rozehrávku hostů, přesprintoval hřiště a tváří v tvář trefil Špirocha jen do nohy. Následnou dorážku hlavou poslal nad břevno rokycanské klece!

 

Dřížďalova tutovka

 

Další šanci domácího mužstva měl po pěkné Hudcově sólo akci Geňo, nenasměroval ale balón mezi tři tyče. Poslední moment prvního poločasu nabídl zároveň první gólovou radost Buldoků. Po faulu na Geňa se k přímému kopu z osmnácti metrů postavil tradiční exekutor Jan Staněk a umístěnou ranou k tyči poslal Karlovarské do vedení!

 

Staňkův přímý kop

Aubameyang by byl na Hudce pyšný!

Do druhé půle vkročili aktivněji domácí fotbalisté, žádnou ze svých šancí ale nevyužili. Za vypíchnutí stojí především tvrdá střela Geňa, kterou Špiroch vyboxoval do zámezí, a nevyslyšené nabídky Dřížďala nebo Maňáka.

 

Rokycanským se postupem času dařilo eliminovat karlovarské hrozby i pomocí ofsajdové pasti, sami se ale nedokázali dostat k ohrožení domácí brány a bojovat tak o vyrovnávací branku. Pak však zničehonic přišla 77. minuta, kdy se s míčem otočil střídající Matěj Trojanec a pěknou dalekonosnou střelou překonal Dvořáka!

 

V 81. minutě sice domácí dopravili míč po rohovém kopu zásluhou Geňa do sítě, rozhodčí Baum ale gól neuznal pro postavení karlovarského útočníka mimo hru. Dočkali se tak až o chvíli později. Dřížďal přešel přes dva protihráče a oslovil Josefa Hudce, jenž propálil Špirocha a vrátil Buldokům vedení! Gólová oslava domácího záložníka à la Aubameyang také stála za to.

 

Geňova neuznaná branka

 

Hudcův gól včetně oslavy à la Aubameyang

 

Závěrečné okamžiky si karlovarští fotbalisté v klidu pohlídali a oslavili těsnou, leč zaslouženou výhru nad Rokycany, které tak zůstávají ve spodních patrech tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „V zápase jsme měli dostatek šancí, abychom rozhodli dřív, i když hra nebyla z mého pohledu ideální. Oproti podzimu mi tam chybí lehkost a přímočarost směrem dopředu. Ve druhé půli jsme byli potrestaní, když Rokycany vyrovnaly, a můžeme být rádi, že jsme vstřelil druhý gól. Tři body beru, ale s předvedenou hrou jsem spokojen nebyl.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - D. Krlička [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (90. J. Lattisch [-] ) , M. Pěkný [-] , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] (83. M. Bartoš [-] ) , J. Hudec [-] (87. Z. Skala [-] ) , V. Vrtělka [-] , L. Mestl [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - J. Končal [-] , P. Grambal [-] , J. Vaščák [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , V. Kopečný [-] (46. M. Trojanec [-] ) , T. Cibula [-] (76. J. Kořínek [-] ) , K. Vileta [-] (66. D. Kroc [-] )

Hráči zápasu: J. Hudec , J. Staněk .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Baum Tomáš - KAPOUN Michal, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.