Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krásný zápas Sedlčan s Karlovými Vary rozhodl hattrickem Dřížďal


Branky


0

Utkání by spíše slušela remíza, nakonec se ale ze třech bodů mohou radovat fotbalisté Karlových Varů, kteří se tak dotáhli na Čížovou a vrátili se na první místo divizní skupiny A. Zazářil zkušený František Dřížďal, střelec třech buldočích branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižná čtvrthodinka

Na zápas v Sedlčanech nebude v dobrém vzpomínat hostující Hudec, který musel odstoupit už v 8. minutě pro zranění kotníku a posléze byl vystřídán Maňákem. V 10. minutě se do pěkné příležitosti dostali hráči Tatranu a Karlovarští si oddechli, když dostali míč z pokutového území a Kdolského rána prolétla nad břevnem Dvořákovy klece.

 

Svou rychlostí, nasazením a agresivitou dělali Středočeši svému soupeři velké problémy, a především na pravé straně hrající Hájek byl v úvodní půlhodince velmi aktivní. Hosté zahrozili v 32. minutě nebezpečnou hlavičkou Staňka po standardní situaci, ale míč skončil pouze na horní síti Capouchovy brány.

 

Za minutu přišla reakce Sedlčan. Do odraženého míče se na hranici velkého vápna opřel Luboš Soldát a Dvořák se natahoval marně! Netrvalo dlouho a Buldoci dokázali vyrovnat. František Dřížďal si zaběhl za obranu Tatranu a poslal míč přesně ke vzdálenější tyči, Capouch byl bez šance!

 

Karlovy Vary obrátily skóre v 42. minutě a znovu byl u toho exslávista František Dřížďal. Tentokrát ho vyslal za hráče v zeleném Krlička a Dřížďalovi stačilo jen „píchnout“ míč přes Capoucha. Domácí se pokusili vyrovnat pěknou střelou z vápna, Dvořák se ale vyšrouboval do vzduchu a vytáhl míč mimo!

Břevno dělilo domácí od vyrovnání

Sedm minut po změně stran dostali Sedlčanští k dispozici velmi zajímavý přímý kop z osmnácti metrů, Senftův pokus s vypětím všech sil vyrazil Dvořák před sebe. Dobíhající hráč domácích ale hlavičkoval pouze do břevna a z následující skrumáže také nic nebylo! Obrovská šance pro Tatran, kterou ale nedokázal využít!

 

V 65. minutě utekli domácí do rychlého brejku, ale ani tentokrát se jim nepovedlo Dvořáka v bráně Varů překonat. Za okamžik neudržel míč po standardce na druhé straně Capouch a zmatek ve vápně Sedlčan skončil odpískáním pokutového kopu za faul na jednoho z Buldoků. K exekuci se postavil František Dřížďal a završil svůj hattrick, i když Capouch vystihl směr střely!

 

Středočeši se snažili vstřelit kontaktní gól, ale i nadále byl proti výborně chytající Dvořák. S přibývajícím časem plály emoce hlavně v ochozech, jelikož domácí příznivci vehementně nesouhlasili s některými rozhodnutími sudího, včetně pokutového kopu.

 

V 84. minutě už bylo veseleji i mezi fanoušky Sedlčan. Sirotek totiž vyhrál osobní souboj s protihráčem a poslal míč do druhé vlny Tomáši Senftovi, který propálil Dvořáka a vykřesal naději pro Tatran! Za tři minuty byl sražen přibližně jednadvacet metrů od Dvořáka Kdolský a domácí tak měli šanci alespoň ohrozit bránu Varů. Řehák ke smůle Sedlčan trefil břevno!

 

Samotný závěr se nesl ve znamení velkého tlaku Sedlčan, otevřené obrany však využil Daniel Krlička a pojistil Karlovým Varům tři body. Krásný vypjatý zápas, po kterém se Buldoci vrátili do čela Divize A!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „V první půlce jsme se dostali zaslouženě do vedení, když skóroval Soldát. Poté dali hosté dva slepené góly a poločas skončil 1:2. Druhou půli jsme byli opět aktivnější, vytvořili jsme si dost šancí na to, abychom stav otočili, ale hostující gólman chytal famózně. Hosté zvýšili na 3:1 ze sporné penalty, odpověděl Senft na 3:2 a dostali jsme se do závěrečného tlaku. Ke konci utkání šli hosté do brejku do otevřené obrany a upravili konečný výsledek na 4:2. Zápasu by slušela víc remíza.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Bojovné utkání, kdy měli domácí v začátku zápasu díky vyhraným osobním soubojům převahu a dostali se do vedení. Důležité bylo, že jsme skóre ještě do přestávky dokázali otočit. Za stavu 1:3 jsem doufal, že zápas dohrajeme v klidu, ale domácí snížili a závěr byl hektický. Z mého pohledu zlaté tři body a jsem rád, že jsme utkání v Sedlčanech zvládli. Vyzdvihl bych určitě střelce hattricku Dřížďala a novopečený tatínek Staněk hrál také dobře.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Repetný [-] , J. Vystyd [-] - L. Soldát [-] , M. Kdolský [-] , M. Hájek [-] (82. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (78. J. Čejda [-] ) - T. Senft [-] , P. Haas [-] (82. D. Krůta [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - M. Pěkný [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (90. M. Bartoš [-] ) , A. Ivasko [-] , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , J. Hudec [-] (12. P. Maňák [-] ) , V. Vrtělka [-] , D. Krlička [-] , L. Mestl [-]

ŽK: 75. J. Staněk , 85. J. Dvořák , 90. M. Bartoš , 92. D. Krlička .
Hráči zápasu: F. Dřížďal , J. Staněk .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Stieber Filip - NOVOTNÝ Zbyněk, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.