Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.5

Nápoje

8.5

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.5

FOTO: Po poctivém výkonu slaví Sedlčany překvapivé tři body


Branky


74. T. Senft
0

Favoritem zápasu byla jednoznačně plzeňská Doubravka, jenže nedokázala překonat skvěle pracující obranu Sedlčan v čele s gólmanem Capouchem. A když se k ní přidala jedna přesná rána Tomáše Senfta, ukuchtili si Sedlčanští fotbalisté tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání versus rychlé brejky

Od prvních minut se snažili Plzeňští dostat kombinací až před sedlčanského brankáře Capoucha, přes zhuštěný střed hřiště to šlo však velmi složitě. Z projevu Sedlčan bylo jasné, že se budou spoléhat na rychlé brejky. K jednomu takovému se odhodlal v 9. minutě Senft, obrana Senca se ale stačila vrátit a jeho střelecký pokus zblokovat.

 

Doubravka odpověděla nepřesnou střelou Skopového, za kterou se Capouch pouze s klidem ohlédl. O poznání nebezpečněji vypadal další brejk hostů z 16. minuty. Z druhé vlny si naběhl na přihrávku Dvořák, ani jemu však střela vůbec nesedla.

 

Zahrozit nedokázal ani Krejčí, na jehož hlavu se snesl míč centrovaný Skopovým. V těsné blízkosti Capoucha a stopera Vystyda totiž vytáhlý hráč Doubravky hlavičkoval v záklonu a neměl šanci uspět. Po půlhodině zápasu Sýs krásně dloubnul míč za obranu pro Skopového, toho ale v rozhodujícím momentu zradilo zpracování.

 

Za tři minuty si určitě lepší zakončení představoval hostující Repetný po Haasově přiklepnutí, z hranice vápna mohutně přestřelil Bouzkovu bránu a jen sklopil hlavu. Doubravka kontrovala Stružkou a jeho pasem na Sýse na hranici vápna, který pořádně protáhl Capoucha! Chvilku před pauzou spálily Sedlčany další rychlý brejk, tentokrát se mezi tři tyče nevešla rána Kdolského. 

Senftova střela za tři body

Do druhé půle vlétli aktivněji Sedlčanští, a ještě více svým důrazným pressingem zatápěli Doubravce při rozehrávce. Na nějakou větší příležitost si diváci museli počkat až do 66. minuty. Domácí dostali k dispozici přímý kop kousek za hranicí velkého vápna, k jehož exekuci se postavili Sýs a Künstner. První jmenovaný zakroutil balón jen těsně vedle šibenice!

 

V 75. minutě se hosté ujali nečekaného vedení, když se do balónu opřel Tomáš Senft a prostřelil Bouzka! Doubravka mohla odpovědět hned za minutu. Navrátil si obhodil obránce a opřel se krásně do míče, chybělo jen pár centimetrů!

 

V posledních minutách mohli hosté přidat druhý gól. Střídající Krůta udržel míč proti přesile a přihrál dalšímu čerstvému hráči Sirotkovi, který se řítil sám na Bouzka. Nevypálil však ideálně a Bouzek udržel naděje Doubravky na srovnání.

 

Tatran i tak těsné vedení na půdě Doubravky bez větších trablů udržel a raduje se ze zisku důležitých a poctivě odpracovaných třech bodů!



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „Domácí drželi více balón a kombinovali, ale do vyložených šancí jsme je moc nepouštěli. My jsme naopak hrozili několikrát z brejků. Druhý poločas jsme začali aktivním pressingem a podařilo se nám vstřelit gól. Ke konci jsme mohli ještě zvýšit, což se nám ale nepovedlo. Pro nás nesmírně důležité tři body. Vyzdvihl bych Petra Haase, podržel spoustu balónů a několikrát prošel přes více beků. Dále Jardu Repetného, z pozice obránce se dostal do několika šancí, hrál ofenzivně a dozadu si také vše splnil.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Petr [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-] , D. Künstner [-] , D. Skopový [-] (67. T. Navrátil [-] ) , J. Peterka [-] , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , L. Filipec [-] (55. M. Ungr [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , J. Repetný [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (67. J. Čejda [-] ) , M. Hájek [-] (71. M. Sirotek [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] (88. F. Hofman [-] ) , P. Haas [-] (82. D. Krůta [-] ) -

ŽK: 43. O. Stružka , 64. M. Ungr , 69. D. Künstner , 73. P. Knakal - 18. P. Haas , 44. J. Vystyd .
Hráči zápasu: P. Haas , J. Repetný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Plzák Daniel - KLUPÁK Petr, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.