Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

VIDEO: Čekání je u konce, Sušice má první body!


Branky


0

Kdy jindy si konečně připsat na konto nějaký ten bodík, než v okresním derby s Klatovy! Hosté se sice dostali do vedení zásluhou kapitána Mészárose, ve druhém poločase však dokázal srovnat Skála a poslal zápas do penalt. V nich uspěli Sušičtí a nastartovali tak o poznání veselejší čarodějnické oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevně v rukou Klatov

Obrovská rána byla slyšet v nedělní podvečer v Pošumaví. To totiž spadl kámen všem příznivcům sušického fotbalu, když zvládli fotbalisté tamního áčka obrat o body silné Klatovy a po dvaceti dvou kolech tak konečně ochutnali bodový zisk!

 

Přitom to ani v okresním derby se Sušickými nevypadalo zrovna růžově. Po vyrovnaných deseti minutách se totiž k rohovému praporku postavil Kotrba a nacentroval balón přesně na hlavu Milana Mészárose, který ho poslal nechytatelně pod břevno.

 

Zbytek prvního poločasu měli plně v režii hostující fotbalisté a svého soupeře do nadějných pozic vůbec nepouštěli. Klatovský brankář Rojík tak mohl zůstat naprosto v klidu a užívat si třaskavé atmosféry duelu dvou věčných rivalů a gigantů tamního fotbalového regionu.

 

Skála s Gillem klíčovými hrdiny

Po změně stran se ale obraz hry změnil. V 55. minutě si navíc Sušičtí pomohli také standardní situací. Na míč si naskočil Jan Skála a trkl ho na vzdálenější tyč, klatovský gólman byl bez šance! Rázem získali domácí pevnou půdu pod nohama a hrála se naprosto vyrovnaná partie.

 

Vyrovnávací gól Jana Skály

 

Klatovy si v závěrečných minutách uvědomily, že by se mohly stát prvním týmem, který s jasně posledním celkem Divize A ztratí body, a takovou nálepku si vysloužit opravdu nechtěly. Jenže jiné plány měl sušický gólman Gill. Během pár desítek sekund si připsal hned několik fantastických zákroků, a především díky němu se tak šlo do penalt!

 

Skvělé zákroky brankáře Gilla v závěru zápasu

 

Druhý bod pro Sušické

V nich si také vzal hlavní slovo brankář Gill. Zlikvidoval totiž Mészárosův pokus, čehož využil domácí Vrhel a zajistil Sušici druhý bod!

 

Rozhodující penalta Miroslava Vrhela



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Kluci to konečně prolomili a získali první body, po penaltovém rozstřelu hned dva! V jarní části sezóny zastihla Sušici mnohem lepší forma, která má stoupající tendenci. Sušice sice hned v desáté minutě inkasovala, ale do druhého poločasu dali hráči vše a přišlo vyrovnání zásluhou Honzy Skály.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Moc jsme toho nepředvedli. Hru jsme sice po prvním gólu kontrolovali až do poločasu, ale Sušice se pak probudila, a navíc ji nakopl vstřelený gól. My byli bezzubí a naše „akce“ končily před vápnem. Těžko můžeme pořád vyhrávat 1:0, ale víc než jednu dvě šance si za zápas nevytváříme. Remíza je spravedlivá a Sušici gratuluji k prvním bodům, jen škoda, že byly s námi.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Vrhel [-] , J. Kysilka [-] (89. M. Bachroň [-] ) , I. Varga [-] (90. J. Čanecký [-] ) , J. Szedmák [-] , T. Klíma [-] , J. Skuhra [-] , J. Skála [-] (78. J. Králík [-] ) , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] (82. J. Brabec [-] ) , L. Kodýdek [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (75. M. Marek [-] ) , A. Stetsenko [-] , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] (63. P. Harmady [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] (83. V. Mykhalchuk [-] ) , L. Bezděk [-]

ŽK: 70. T. Fuchs - 20. A. Stetsenko , 48. M. Mészáros , 60. M. Janda .
Hráči zápasu: J. Skála .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - PEČENKA Jiří, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.