Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:30

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

FOTO: Admira těžila z chyb Roudenských a odváží si tři body


Branky


0

Ač se Jihočeši prezentovali aktivním fotbalem, nevyvarovali se individuálních chyb. Právě po nich trestali Kurek s Michálkem, a když se do poločasu ještě trefil Mošna, bylo o vítězi rozhodnuto. Po změně stran se Pražané soustředili na defenzivu a bez problémů dokráčeli k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdé pražské direkty

Do zápasu vletěli lépe fotbalisté Roudného a přitlačili favorizovanou Admiru k jejímu pokutovému území. V úvodní čtvrthodině si vypracovali také tři slibné šance. Nejprve se ke střele odhodlal stoper Průcha, jenže nezamířil přesně.

 

Po chvilce pálil O. Otepka, jeho projektil ale na cestě do Víškovy sítě nešťastně zblokoval Markytán. Syn trenéra Roudného pak zahrozil ještě jednou, tentokrát z přímého kopu, Víšek si na jeho ránu počíhal a poradil si s ní.

 

Pak se začala ozývat Admira, a to pěkně hlasitě. Hned v 15. minutě se jí povedlo vstřelit první gól zápasu. Průcha zaváhal s odkopem balónu ve vlastním vápně a chtěl celou situaci vyřešit fotbalově, to se mu ale krutě vymstilo. Přihrál totiž pouze svému soupeři a po následném centru se do míče opřel Jiří Kurek – 0:1!

 

Po pár sekundách mohl vyrovnat Lerch poté, co Píša vybojoval míč pro Malšany, sám před Víškem však nezvolil správné řešení. Ve 26. minutě tým z Kobylis trestal podruhé. Kurek mohl přidat druhý gól, s vypětím všech sil se ale ukázal gólman Hřebejk. Následně se po rohovém kopu a odraženém míči dostal ke střele Jakub Michálek a tentokrát už byl roudenský brankář krátký.

 

Místy až drtivý tlak pražského celku vyvrcholil v 34. minutě, když Michálek zakombinoval se spoluhráči a na konci pohledné akce stál Jiří Mošna, který rozvlnil síť za mladým jihočeským gólmanem potřetí.

Již nebylo o co hrát

Po změně stran se Roudné soustředilo především na defenzivu, aby z utkání nakonec nebyl nějaký debakl, jak zmínil sám trenér Otepka. To se Malšanům povedlo i díky tomu, že se Admira nemusela nikam hnát a spokojila se s tříbrankovým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér R. Otepka: „Výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Prvních dvacet minut jsme byli aktivní, pak nás srazily individuální chyby. V pokutovém území jsme nedokázali odvrátit jednoduchý balón, přitom i ve vyšších soutěžích se hráči nestydí zakopnout míč do páté šesté řady na tribunu. My se to naopak snažili vyřešit fotbalově, hosté nás dvakrát potrestali a zápas dostal úplně jiné parametry. Chtěli jsme poločas dohrát tak, abychom dali kontaktní gól, a hru trochu otevřeli. O přestávce jsme si řekli, že dohrajeme zápas poctivě hlavně dozadu, aby z něj nebylo nějaké výsledkové fiasko. Kluci k tomu přistoupili dobře, nepodařilo se nám ale snížit a dostat se kontaktním gólem do hry. Šanci jsme si nevytvořili, měli jsme platonický tlak po vápno, ale nebyli efektivní v šestnáctce. Soupeř zvládl utkání takticky velmi dobře. Bylo se na co dívat, ale výsledek nás mrzí. Musíme se s tím srovnat a příští týden to napravit.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Domácí do zápasu vstoupili lépe, ale branku netrefili, vypracovali si jen několik závarů. Pak jsme hru srovnali a pomalu se dostali do hry. Kurek otevřel skóre. Poté jsme plně ovládli hru a v prvním poločase jsme přidali další dvě branky Michálkem a Mošnou. Ještě další šance jsme promarnili. Po přestávce jsme kontrolovali hru, drželi převážně míč a zaslouženě vyhráli. I když nějaké šance a brejkové situace byly, ale ty už jsme neproměnili.“



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Cihlář František - ŠTRINCL Pavel, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.