M. Babka 23.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 16:00

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výlet Buldoků do Krumlova nebyl příliš úspěšný


Branky


0

V jarních částech sbírají Krumlovští body o poznání častěji než na podzim. Dokazují to už několik sezón v řadě a tentokrát o body obrali také jednoho z aspirantů na postup do ČFL, karlovarské Buldoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přišel, viděl, skóroval

K dohrávce 23. kola cestovali hráči Karlových Varů pod zámek do Českého Krumlova, který potřebuje každý bod pro záchranu divizní příslušnosti. Po delší pauze se na hřišti objevil v domácím dresu také Klivanda, což určitě Jihočechy notně povzbudilo.

 

Do první větší šance se dostal Wagner, Dvořák v bráně Karlovarských však zasahovat nemusel, o vše podstatné se postarala obrana před ním. Ve 20. minutě postihla Slavoj velká nepříjemnost. Pro zranění totiž musel odstoupit kapitán beránek a nahradil ho Babka.

 

Tah trenéra Domina se hned za tři minuty ukázal jako geniální. Novák podržel míč, zatáhl ho po pravé straně a přihrál právě Matyáši Babkovi. Ten se umně prosadil mezi obránci soupeře a rozvlnil síť za Dvořákem!

 

Hosté se do žádné gólovky během prvního poločasu nedostali. Pomalu jakoukoli útočnou snahu Karlových Varů zastavil praporek čárového sudího, což dokazovalo, že se Krumlov na další z řady důležitých zápasů (ostatně, který zápas pro celek zachraňující se v soutěži důležitý není?) připravil důkladně a důsledně.

 

Přidat druhou branku mohl klasicky nejlepší Slavoják na hřišti a tvůrce hry Novák. Individuálně se blýskl, když prošel snad přes čtyři hráče hostů, svou střelu však nasměroval jen do Dvořákových rukavic.

Dřížďal znovu zachráncem

Obraz hry se nezměnil ani po poločasové přestávce. Štěstí se na Západočechy konečně usmálo v 62. minutě, když napřáhl František Dřížďal a i díky teči jednoho z obránců Slavoje dostal míč za záda gólmana Trnky.

 

Vedení zpět na stranu Jihočechů mohl v 80. minutě vrátit Kabele, který ale zaváhal při pokutovém kopu a poslal míč nad! Těsně před koncem pak bylo Krumlovu ještě hůř, hlavně však směrem k utkání v Mariánských Lázních. Mozek týmu Novák totiž nesmyslně kopl protihráče v přerušené hře a oprávněně uviděl červenou kartu.

Krumlov nechyboval

Podruhé v řadě tak Karlovy Vary ztratily body, podruhé v řadě nezvládly ani pokutové kopy. Domácí se ani jednou z pěti pokusů nezmýlili, a jelikož je podpořil jednou chycenou penaltou Trnka, mohli se radovat ze zisku cenných dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Chtěli jsme tři body, máme jeden. Je to pro nás málo. Do Krumlova nás jelo asi čtrnáct, z toho několik dorostenců. Kluci si vzali volno v práci, ve školách. Někteří mají před maturitou, i tak jeli. Za to jsem klukům vděčný.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (20. M. Babka [-] ) , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , F. Persán [-] (91. M. Neckář [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] , V. Vrtělka [-] , D. Krlička [-] , P. Plechatý [-] (66. O. Šupík [-] ) , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] (46. J. Lattisch [-] )

ŽK: 87. M. Trnka - 54. J. Dvořák , 76. J. Staněk . ČK: 87. V. Novák .
Hráči zápasu: V. Novák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SIMBARTL Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.