Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

9.5

FOTO: Tatran udržel druhé čisté konto v řadě, trápí se však v koncovce


Branky


0

Svižný zápas nahoru dolů sehráli fotbalisté Sedlčan a Českého Krumlova. Ač měly oba týmy slušné šance ke skórování, za celých devadesát minut se diváci gólu nedočkali. Oběma brankářům v jednom případě pomohlo také břevno. V penaltovém rozstřelu zaváhal akorát kapitán Jihočechů Beránek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořák trefil jen břevno...

Tým z města hermelínu na svého soka vlétl a už ve 3. minutě se dostal do pěkné příležitosti, po centru zleva píchl do míče Haas a gólman Trnka měl co dělat, aby ho vytěsnil mimo bránu. Hosté odpověděli Mravcem, který utekl a poslal míč Beránkovi, jenže kapitán Jihočechů hlavou balón netrefil podle představ.

 

Jak je pro Sedlčany nepostradatelný, ukázal Kdolský o chvíli později. S Řehákem získali míč na vlastní polovině a domácí záložník ho dlouhým nákopem poslal přímo Senftovi, jehož pokus zblokovala krumlovská defenziva. S Haasovou dorážkou si pro změnu poradil Trnka.

 

Další pozdvižení přinesla 21. minuta, když se po Řehákově pasu hezky uvolnil Senft, jenže jeho střele chyběl důraz i přesnost. Nejblíže gólu měli domácí po Dvořákově střele z dobrých dvaceti metrů, míč však skončil jen na břevně!

 

Ani hosté neotáleli a po jedné ze standardních situací se musel ukázat Capouch v bráně Tatranu. Dorážku zblízka pak až překvapivě poslal jeden z Jihočechů vysoko nad! Rušno ve vápně Sedlčan bylo znovu po odehrané půlhodině, vše nebezpečné však zblokovali bránící fotbalisté v zeleném.

 

Ve 42. minutě byli znovu blízko gólu domácí. Senft s Haasem zakombinovali a po střele druhého jmenovaného se Trnka jen ohlédl. Ač první dějství branku nenabídlo, příchozí diváky musel fotbal bavit. Hrálo se nahoru dolů a oba týmy působily velmi aktivně.

... a Novák ho napodobil

Druhé dějství začalo tak, jak skončilo to první. Kdolský poslal míč do vápna, kde se odrazil od několika sedlčanských fotbalistů, až dopadl před Brotánka. Ten ho ale přibližně z penaltového puntíku poslal vysoko nad! Hosté prakticky z protiútoku odpověděli dalekonosným pokusem, který Capouch jen kontroloval očima.

 

V 67. minutě se domácí vrhli do rychlého brejku a před inkasováním zachránil Krumlovské včasným vyběhnutím Trnka. Za šedesát sekund se o slovo přihlásil hostující Novák. Ten si stoupl k přímému kopu z dobrých třiatřiceti metrů a nádhernou ranou rozezvučel břevno Capouchovy klece!

 

S blížícím se koncem stupňovali Sedlčanští svůj tlak a Krumlov se dostával do blízkosti gólmana Středočechů jen sporadicky. Svůj tlak však nedokázali domácí zúročit a z ochozů se neozývala zrovna pochvalná slova směrem k rozhodčím.

Beránek zaváhal

Tři duely 24. kola tak musely rozhodnout pokutové kopy, Rokycany s Roudným a Karlovy Vary s Mariánskými Lázněmi doplnily Sedlčany s Českým Krumlovem. Rozstřel zahájili hosté, konkrétně kapitán Beránek. Tvrdou ranou rozezvučel jen břevno! Za domácí bezpečně proměnil Vystyd a poslal krumlovské exekutory pod tlak.

 

Od něj se oprostil Novák a s přehledem svůj pokus proměnil, se stejným klidem ale uspěl také Brotánek. Ani ve třetí a čtvrté sérii střelci nechybovali, Wagner a Řehák, respektive Kabele a Senft, své celky podrželi. Těžkou úlohu poté zvládl Babka a bylo na Kdolském, aby vystřelil druhý bod Tatranu. To se mu také bez problému povedlo a Sedlčany zaslouženě získaly bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce T. Řehák: „Celý zápas jsme byli lepším mužstvem, ale když nedáme branku, nemůžeme vyhrát. Trápí nás to už dlouhodobě, kdyby se hrálo o hodinu déle, stejně nám to tam nepadne. Alespoň, že ty pětky jsme ukopali. Hrálo se opět ve fantastické atmosféře, za což patří všem velké díky. Bez chybičky zahrál Brotánek.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [8.0] , T. Řehák [-] , J. Repetný [-] (40. J. Čejda [-] ) , L. Brotánek [8.0] - L. Soldát [-] (69. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (81. K. Kvěch [-] ) , M. Hájek [-] , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , P. Haas [-] (69. M. Valenta [-] ) -

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] (56. M. Babka [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [7.0] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Dudák [-] , F. Persán [-] (76. M. Neckář [-] )

ŽK: 64. J. Čejda , 77. J. Vystyd - 36. V. Beránek , 85. L. Mravec , 88. M. Babka .
Hráči zápasu: L. Brotánek - V. Novák .
Počet diváků: 625. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - HANOUSEK Karel, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.