1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze záchranářského duelu odcházejí spokojenější Roudeňáci


Branky


0

Góly v Rokycanech padaly jen v prvním poločase. Na Markytánovu hlavičku dokázal bleskově zareagovat Končal a vzhledem k velmi malému množství šancí na obou stranách nebylo divu, že se vlastně jednalo o poslední branku utkání. V penaltách se více dařilo Jihočechům, kteří ani jednou nezklamali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akce a reakce

Úvod zachytili lépe domácí hráči, když už po necelé minutě ohrozili Hřebejka v bráně Roudného a v ochozech to jen zahučelo. Hosté odpověděli ve 12. minutě střelou Markytána, ta se mu ale vůbec nepovedla a Vild si v klidu počkal, než k němu míč pomalu doputoval.

 

Boj především ve středu pole se snažily oba týmy rozseknout dlouhými pasy za obranu, jenže jim scházela přesnost a diváci si nijak pohlednou show zrovna neužívali. Ve 23. minutě si tak hosté dopomohli standardní situací. Na rohový kop si na zadní tyči vyskočil Matyáš Markytán, a i díky teči jednoho z bránících fotbalistů rozvlnil síť za Vildem!

 

Roudenská radost nestačila ani vychladnout a bylo vyrovnáno. Ve vápně se k míči dostal Jan Končal a pohotově zakončil za Hřebejkova záda! Po půlhodině se Markytán trefil podruhé, jenže asistent rozhodčího byl oprávněně proti. Ne příliš atraktivní první poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Oboustranná nuda

Do druhé půle vlétli aktivněji Roudenští, a především proti ráně O. Otepky se musel Vild pořádně vyznamenat. Pak znovu začali kousat i domácí, Hřebejk však mohl být relativně v klidu, protože rokycanská mířidla nebyla dostatečně srovnaná.

 

S přibývajícími minutami pomalu stupňovali svůj tlak Rokycanští, jenže ne a ne se dostat do nějaké vyložené šance. Naopak jim zatrnulo v 85. minutě, když se zjevil Píša před Vildem. Roudenský forvard ale nedokázal pořádně zakončit, a navíc se jednalo o ofsajd.

Bezchybní hosté

O bonusový bod se tak týmy bojující o setrvání v divizi utkaly v penaltovém rozstřelu. Jako první se k puntíku postavil domácí Grambal a přestřelil, naopak roudenský O. Otepka nezaváhal. Druhou sérii zahájil Končal úspěšně, ale Píša udržel Malši ve výhodě.

 

Následně zakončil suverénním způsobem Černý, aby se díval, jak Kössl odpovídá stejným způsobem. Ve čtvrté sérii vychytal Hřebejk Viletu a vyhrál Roudnému další mečbol. Hned ten první proměnil Růžička a zařídil Jihočechům radostnější cestu domů.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné
Obránce P. Kössl: „Do utkání jsme vstoupili aktivně, drželi míč a domácí hráli v hlubokém boku. Po rohovém kopu jsme šli do vedení, ale za pár minut si nechali dát zbytečnou branku. První poločas jsme byli lepším týmem, ve druhé půlce trochu přebrali aktivitu domácí, ale nějakou větší šanci si nevypracovali. Bylo to spíše o bojovnosti, hrálo se od vápna k vápnu. V penaltách jsme byli stoprocentní, zasloužené dva body, ale mohly být tři.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , J. Končal [-] , P. Grambal [-] , K. Vileta [-] , D. Wohlrath [-] , D. Kroc [-] (74. J. Ječmen [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Vaščák [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (83. D. Samek [-] ) , P. Turek [-]

ŽK: 56. D. Wohlrath , 83. L. Aubrecht - 36. M. Tušer , 77. L. Vávra , 83. J. Píša .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Klupák Petr - TEUBER Ivan, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.