Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Klatovy otočily zápas v posledních deseti minutách


Branky


82. M. Janda , 84. P. Kotrba - 71. J. Pachta
0

Ostrov ztratil skvěle rozehraný zápas během sto dvaceti sekund. Na Pachtův kuriózní gól z rohového kopu totiž odpověděli v 82. a 84. minutě Janda s Kotrbou a poslali hosty do ještě těžší situace v boji o udržení divizní příslušnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více faulů než střel

Po ostrém startu vyplněném i nedovolenými zákroky se do první šance dostali Klatovští, když se nejlépe zorientovali při „trmě vrmě“ ve vápně hostů a Süttö se musel vyznamenat proti dorážce zblízka. Hráči Ostrova propadali ve středu pole a domácí i nadále působili nebezpečněji, ač si loženky nevypracovávali.

 

Tvrdou hru Ostrovských dokumentovala i 15. minuta, kdy dostal první žlutou kartu zápasu Liška a po následném trestném kopu zamířil hlavou těsně nad jeden z klatovských fotbalistů. Se svým soupeřem se ale nepárali ani domácí a hned za pár okamžiků viděl žlutý kartónek i Lukeš.

 

Ve 29. minutě se na pravé straně hezky uvolnil Dolanský a nacentroval míč do pokutového území. Hosté ho sice odvrátili, ale jen k Lukešovi, který pěkně provětral rukavice Sütta. Daleko od gólu nebyli domácí ani pár minut před koncem poločasu, kdy po standardce proletěl balón jen těsně nad břevnem ostrovské brány.

Klatovští se nevzdali

Obraz hry se nezměnil ani po změně stran. A když už se domácím podařilo překonat tvrdě pracující obranu Ostrova, tak je zastavil hvizd hlavního rozhodčího. V 71. minutě se hostům povedl opravdový majstrštyk. Jindřich Pachta se totiž trefil z rohového kopu přesně ke vzdálenější tyči a poslal Ostrov do vedení!

 

Klatovy se samozřejmě snažily o vyrovnání, jenže se jim na kopačky postupem času vkradla i nervozita, což domácímu mužstvu rozhodně neprospělo. Velkou šanci pro Klatovy ale vybojoval pronikající Lukeš, kterého zastavil jen za cenu faulu Tůma. Z následného přímého kopu přibližně 18 metrů od brány se krásně trefil Martin Janda a srovnal na 1:1!

 

Uběhlo pár minut a Klatovy dokonaly obrat. Krásný se uvolnil na levé straně, dostal se až do vápna a předložil míč střídajícímu Petru Kotrbovi, který ho jen usměrnil do prázdné klece! Závěrečný „tlak“ Ostrovských si domácí v klidu pohlídali a svého soupeře do žádné příležitosti k vyrovnání nepustili.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Po prohře v Sušici pro nás důležitý, ale těžký zápas se soupeřem, který hraje o záchranu. Nervózní utkání plné soubojů a žlutých karet. Jsem rád, že jsme ho jako tým zvládli.“

FK Ostrov, z.s.
Trenér I. Filip: „Jsme zklamaní, že jsme prohráli. V 81. minutě jsme ještě vedli, předtím jsme měli dvě brejkové situace, které jsme nevyužili. Utkání nebylo pěkné, v našem týmu nebyl nikdo, kdo by vynikal.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , L. Bezděk [-] (92. J. Sojka [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] , D. Žáček [-] , M. Marek [-] (75. M. Lucák [-] ) , V. Mykhalchuk [-] (67. M. Skala [-] ) , A. Stetsenko [-] (75. P. Kotrba [-] )

FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - J. Pachta [-] , J. Diviš [-] , J. Tolar [-] , J. Vrba [-] , L. Tůma [-] , M. Novotný [-] , J. Liška [-] , M. Kobera [-] (85. F. Tomáň [-] ) , J. Dušek [-] , M. Rašman [-]

ŽK: 17. M. Lukeš , 42. A. Stetsenko , 56. M. Mészáros , 77. P. Kotrba - 15. J. Liška , 59. M. Novotný , 81. L. Tůma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CICHRA Matěj - DOBRÝ Jan, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.