T. Volek 85.
1:5
(0:2)
8. J. Sodoma
21. J. Sodoma (p.)
49. Z. Koukal
62. J. Kozel (vl.)
88. J. Rajnoch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražské derby jasně pro Poustkovu partu


Branky


85. T. Volek - 8. J. Sodoma , 21. J. Sodoma (p.) , 49. Z. Koukal , 62. J. Kozel (vl.) , 88. J. Rajnoch
0

Zápas mezi Aritmou a Motorletem měl jednoznačnější průběh, než se původně mohlo zdát. V prvním poločase dvakrát udeřil Sodoma, a když se krátce po změně stran z přímého kopu prosadil Koukal, bylo o vítězi duelu rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodomovy dvě trefy

Pražským derby mezi Aritmou a Motorletem začalo 24. kolo Divize A. Po úvodním trestném kopu domácích se podařilo Sodomovi prchnout do samostatného úniku a Junek mohl být rád, že za jeho stažení viděl pouze žlutou kartu. Následný přímý kop Jinonických zlikvidoval gólman Stareček alespoň na roh.

 

V 8. minutě se Motorlet dostal do vedení. Vokovická obrana brutálně zaváhala při rozehrávce, čehož využil Koukal a vybojoval míč. Jeden z hnacích motorů hostů dokázali hráči v bílém zastavit alespoň za cenu faulu, balón se ale dostal k neobsazenému Jiřímu Sodomovi, který ho umístil bez problémů do sítě!

 

Uplynuly další tři minutky a obrana Aritmy málem připravila svým fandům další šok, tentokrát však stihla nebezpečí včas zažehnat. K prvnímu vážnějšímu ohrožení brankáře Foferky se Aritma dostala v 17. minutě, kdy se z velkého vápna opřel do míče Turák a gólmana Motorletu značně vyděsil.

 

Hosté odpověděli za dvě minuty, když se pohodlně dostali do vápna z pravé strany a před Sodomou musel skluzem na poslední chvíli odvracet jeden ze stoperů. Po Podzemského rohovém kopu z 21. minuty se faulu dopustil domácí kapitán Ambrus a nařízený pokutový kop proměnil Jiří Sodoma! Rychlé dvougólové vedení bylo přesně to, co Motorlet v nevyzpytatelném zápase potřeboval.

 

Třetí branku mohli hosté přidat ve 27. minutě. Po centru zprava a Sodomově přiklepnutí vypálil z dálky Koukal a Stareček předvedl parádní zákrok! Jinoničtí naprosto ovládli střed hřiště a jejich soupeř se ani nemohl dostat k ohrožení Foferky.

Závěrečné úpravy skóre

Definitivní pojistku Motorletu nachystal ve 49. minutě Zdeněk Koukal. Postavil se k exekuci přímého kopu z osmnácti metrů a možná také trochu načapal Starečka v nedbalkách, když se trefil do míst, kde by měl být gólman jistější. Tak či tak, díky Koukalově brilantnímu provedení se hosté dostali do tříbrankového vedení!

 

Čtvrtý puntík přidali hosté v 62. minutě, po centru zleva si nešťastně do vlastní sítě srazil balón Jan Kozel. Pak se pokoušel střídající Laušman nachytat vyběhnuvšího Starečka, jenže svůj lob poslal také vysoko nad břevno. Tentýž hráč neuspěl ani po Karbulkově přihrávce, jelikož byl v tísni a nepovedlo se mu ani pořádně zakončit.

 

Slabou náplastí na výkon Aritmy tak mohl být gól Tomáše Volka, který se v 85. minutě opřel do míče ze střední vzdálenosti a Foferka byl na tečovaný projektil krátký. Motorlet však chtěl mít poslední slovo a za dvě minuty udeřil. Na centr si nejvýše vyskočil Jan Rajnoch a s odrazem o zem ho poslal za Starečka.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Zápas se nám nepovedl, soupeře jsme navíc soupeře posadili do sedla, když jsme mu darovali dvoubrankové vedení. Troufnu si říct, že jsme v některých fázích druhého poločasu byli i lepší. O přestávce jsme se bavili, že to ještě zkusíme, že 0:2 není tak marné. Bohužel jsme ale v 49. minutě vyrobili další obrovskou hrubku a bylo po zápase. Proti soupeři, jako je Motorlet se všemi hráči, co má k dispozici, by nám musel zápas stoprocentně vyjít a museli bychom se vyvarovat chyb, což se nám nepovedlo. Výhra Motorletu zasloužená, ale výsledek je příliš krutý.“

FK Motorlet Praha, s.r.o.
Trenér M. Poustka: „Dobře jsme vstoupili do utkání a velmi brzy dali gól, který nám přidal určitý klid a sebejistotu na kopačky. Tím pádem jsme dokázali s menšími přestávkami hru kontrolovat a do konce zápasu přidat i další góly. Výhra je zasloužená. Své si odehráli oba stopeři Rajnoch s Kleinem, ale podali jsme dobrý kolektivní výkon. Zdeněk Koukal má za sebou dobrý zápas a svůj výkon korunoval gólem. Ondra Měska také, hodně toho odpracoval.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Macek [-] (40. T. Volek [-] ) , L. Hrabák [-] , T. Modr [-] , O. Rybka [-] (69. F. Podobský [-] ) , M. Ambrus [-] (79. D. Baran [-] ) , J. Kozel [-] , J. Junek [-] , M. Pivrnec [-] (61. M. Glasnovič [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-]

FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - T. Lukič [-] (46. V. Kotrba [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , M. Klein [-] , J. Hájek [-] (75. M. Čácha [-] ) , Z. Koukal [-] , J. Sodoma [-] (46. V. Laušman [-] ) , J. Pyšek [-] (70. J. Karbulka [-] ) , M. Podzemský [-] , O. Měska [-] (85. D. Scharf [-] )

ŽK: 2. J. Junek , 8. O. Rybka , 58. M. Pivrnec - 42. J. Pyšek , 45. T. Lukič .
Hráči zápasu: J. Rajnoch , M. Klein , Z. Koukal , O. Měska .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MACHÝČEK Lukáš, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.