6:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečas hattrickem pohřbil naděje Doubravky


Branky


6. R. Nečas , 19. M. Jirouš (p.) , 42. M. Jirouš , 48. R. Zahrádka , 70. R. Nečas , 89. R. Nečas - 8. D. Sýs , 31. M. Ungr
0

Divoké utkání za sebou mají Čížová s plzeňskou Doubravkou. Po osmi minutách hry byl stav už 1:1 a také o poločase drželi hosté naději na bodový zisk. Tu však utnul gólem po změně stran Zahrádka a demolici završil zkompletovaným hattrickem Radim Nečas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížovský záložník byl u všeho

Po minulém týdnu, kdy měli vynucené volno kvůli sněhové kalamitě a nezpůsobilosti jankovského hřiště, se Sokolové těšili na ostrý zápas a Doubravku přivítali velmi vřele. Po pár minutách zápasu jí totiž dali příležitost přímého kopu z necelých dvaceti metrů a Daniel Sýs zakroutil balón nádherně do horního růžku!

 

Rychle obdržená branka Čížovou probudila a Jihočeši zanedlouho srovnali stav na 1:1. Radim Nečas utekl na levé straně a z pomalu nulového úhlu podstřelil Bouzka v bráně Doubravky! Zápis o zápase sice říká, že Čížová vedla a hosté srovnali, ve skutečnosti však góly padly naopak.

 

Nečasovi se utkání nesmírně povedlo, byl u všech branek Čížové. V 19. minutě ho ve vápně fauloval Knakal a nařízenou penaltu proměnil Martin Jirouš. Po půlhodině hry přišla Doubravka s odpovědí. Po centru z pravé straně se do míče opřel Milan Ungr a nasměroval ho nechytatelně pod víko, Satrapa v bráně Jihočechů byl bez šance!

 

Před koncem poločasu se Čížová znovu dostala do vedení. Nalevo utekl Janda a poslal míč před bránu, kde byl už připraven Nečas, ale s jeho pokusem si Bouzek poradil. Míč ovšem skončil pouze u Martina Jirouše, který ho zasunul do prázdné klece!

Míče lovil už jen Bouzek

Divoký zápas pokračoval i krátce po startu druhého dějství, branky už však padaly jen do sítě Plzeňanů. Za obranou se zjevil úplně volný Nečas, jenž naservíroval míč před bránu a Romanu Zahrádkovi stačilo jen nastavit nohu.

 

Aby jen neasistoval, rozhodl se čížovský záložník Radim Nečas vstřelit ještě dva góly v závěrečné pasáži zápasu. Nejprve v 70. minutě napálil míč prudce ke vzdálenější tyči, minutu před koncem pak zkompletoval hattrick střelou ve vápně a završil své povedené odpoledne.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Samozřejmě v prvním poločase jsme dostali dva góly, naši stopeři byli na začátku trochu nekoncentrovaní. Ale vepředu zahrál skvěle Nečas, který dal tři góly a na tři nahrál, nejlepší hráč utkání. Po naší prohře a pauze minulý týden jsme takovýto výsledek potřebovali. Uvidíme, jak to půjde dál.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Utrpěli jsme docela vysokou porážku, je to velká škoda. Myslím si, že jsme v utkání nepůsobili až tak špatně, jak výsledek napovídá. Bohužel jsme udělali mnoho individuálních chyb, a to nás připravilo o bodový zisk. Hodně mě to mrzí, ale nedá se nic dělat. Musíme soupeři pogratulovat, přestřílel nás.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] (81. D. Chytrý [-] ) , M. Polodna [-] (83. F. Zikmund [-] ) , L. Dvořák [-] (70. T. Janoch [-] ) , M. Pohnán [-] , P. Janda [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - D. Brabec [-] , M. Ungr [-] , P. Knakal [-] , J. Vlk [-] (71. J. Petr [-] ) , D. Skopový [-] (84. J. Štěrba [-] ) , J. Peterka [-] , O. Stružka [-] (66. D. Künstner [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , P. Morávek [-]

ŽK: 12. M. Pohnán , 90. R. Nečas - 17. P. Knakal , 42. D. Sýs , 64. O. Stružka .
Hráči zápasu: R. Nečas , M. Jirouš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotyza Václav - BRYCHTA Ondřej, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.