6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy odjíždějí z Jinonic s pořádnou náloží


Branky


36. J. Sodoma (p.) , 53. O. Měska , 57. J. Hájek , 73. J. Pyšek , 80. S. Zdichynec , 90. J. Sodoma
0

Poločas hrůzy zažili západočeští fotbalisté. V prvním dějství se za Motorlet trefil pouze Sodoma z pokutového kopu, po změně stran se však už domácí začali prosazovat častěji a snadněji. Výsledkem bylo dalších pět gólů do Sklenářovy sítě a debakl pro Klatovy. Ty navíc dohrávaly oslabené o vyloučeného Žáčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovská defenziva fungovala

V tradičním termínu, v sobotní dopoledne, čekala na Jinonické další překážka v honbě za Čížovou. Do Prahy zavítali fotbalisté Klatov, kteří se chtěli spoléhat především na pevnou defenzivu. To se jim v průběhu prvního poločasu také více než obstojně dařilo, protože svého soupeře do gólových šancí nepouštěli.

 

Až přišla 36. minuta, faul hostujícího Dolanského v pokutovém území a pokutový kop! K němu si stoupl tradiční exekutor Motorletu Jiří Sodoma. Dělovkou nedal Sklenářovi v bráně Klatov šanci a poslal svůj tým do vedení!

Klatovská defenziva nefungovala

Tu pravou show ale rozjeli Pražané až po změně stran. Začal ji Ondřej Měska, který se napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a střelou přesně ke vzdálenější tyči překonal brankáře hostů! Uběhly čtyři minuty a Motorlet zvýšil své vedení zásluhou Jakuba Hájka. To domácí pro změnu utekli do rychlého brejku a Hájkovi nezbývalo nic jiného než nabídnutou přihrávku před prázdnou bránu zužitkovat.

 

Klatovy si svou situaci ještě více zkomplikovaly v 70. minutě, když Žáček poslal pár peprných slov směrem k hlavnímu sudímu Tesařovi, a jelikož už jednu žlutou kartu na svém kontě měl, poroučel se do sprch. Domácí trestali už za pár chvil. Míč zleva prolétl celým vápnem až k Janu Pyškovi a kapitán Motorletu věděl, kam s ním.

 

Za sedm minut přibyl na pažbě Motorletu další zářez. Sodoma zakombinoval se střídajícím Karbulkou, který se uvolnil na levé straně a přihrál dalšímu čerstvému hráči, Sebastianu Zdichyncovi. Ten se sice nacházel v hodně ostrém úhlu, ale krásným pokusem dokázal Sklenáře překonat!

 

Demolici Západočechů pak završil stejný hráč, který ji odstartoval. Jiří Sodoma byl nikým nehlídaný a neobtěžovaný na penaltovém puntíku, a tak mohl bez problému dorazit za bezmocného dvacetiletého gólmana Klatov šestou a poslední ránu.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „První poločas se nám až tolik nevydařil, dlouho jsme si nevěděli rady se soupeřovou defenzivou, hráli jsme nepřesně. Nedostávali jsme se příliš ani do zakončení, ale bylo to zapříčiněné právě kvalitní hrou Klatovských. O přestávce jsme si řekli, jak bychom se chtěli prezentovat v druhé půli i přesto, že jsme měli jednogólový náskok. Chtěli jsme nicméně i pro fanoušky zlepšit herní projev, což se nám povedlo. V gólových situacích jsme byli pomalu stoprocentní, a nakonec zaslouženě vyhráli vyšším rozdílem. Dobře zahrál Jirka Sodoma.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Podali jsme zkrátka špatný výkon. Zápas se nám nepovedl jak individuálně, tak týmově. Soupeř hraje super fotbal, a když mu to sedne, je to pro každého nepříjemné.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - V. Kotrba [-] , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , M. Klein [-] (68. V. Laušman [-] ) , J. Hájek [-] (60. T. Lukič [-] ) , Z. Koukal [-] , J. Sodoma [-] , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] (65. J. Karbulka [-] ) , O. Měska [-] (76. S. Zdichynec [-] )

SK Klatovy 1898
V. Sklenář [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (64. V. Mykhalchuk [-] ) , L. Bezděk [-] , P. Kotrba [-] (78. P. Rybák [-] ) , D. Dolanský [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] (76. M. Skala [-] ) , D. Žáček [-] , A. Stetsenko [-] (65. J. Sojka [-] )

ŽK: 26. D. Žáček , 35. D. Dolanský . ČK: 70. D. Žáček .
Hráči zápasu: J. Sodoma , M. Klein , V. Kotrba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BENEDIKT Ladislav, ŠVORC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.