Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.5

Zázemí

10.0

Smolný zápas, běduje domácí trenér Filip


Branky


70. M. Paťha (p.) , 79. Š. Zahálka
0

A ví, o čem mluví. Ostrovští spálili během prvního poločasu hned několik stoprocentních šancí, což se jim po změně stran vymstilo. Admiru spasil pokutový kop, který proměnil Paťha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrovské pálení tutovek

Admira na svého soupeře vlétla a do vápna Ostrova létal jeden balón za druhým, obrana domácích v čele s brankářem Süttem si ale se vším poradila. Poprvé zaváhala až v 10. minutě, jenže Kurkovi chyběly potřebné centimetry.

 

Ostrovští ohrozili brankáře Víška za další čtyři minuty, Novotný se však k pořádnému zakončení také nedostal. Za sto dvacet vteřin utekli domácí do rychlého brejku a po Koberově centru zprava měl tutovku Diviš, který ale zblízka těsně minul!

 

Stejný hráč byl ještě blíže gólu v 23. minutě. Po dlouhém nákopu zaspala obrana Admiry a Diviš se rázem ocitl sám před Víškem. Jeho střela ale orazítkovala pouze vzdálenější tyč! Hosté pak málem využili vyběhnuvšího Sütta, jenže po Michálkově centru se Mošnovi nepodařilo zakončit.

 

Ostrovští okamžitě kontrovali další šancí, a znovu byl na jejím konci Diviš – tentokrát nedokázal propálit Víška. Rychlý fotbal z obou stran s množstvím ostrých zákroků se divákovi musel líbit! Chybělo tomu jediné, a to gól. Blízko mu byl Tůma po rohovém kopu a následné skrumáži, Víška zachránil na brankové čáře jeden z bránících fotbalistů!

Pražané trestali

Po změně stran měla Admira velkou šanci otevřít skóre, když dostala k dispozici přímý kop kousek za hranicí velkého vápna. Zahálkovi se však exekuce moc nevyvedla a po pár odrazech se míč dokutálel mimo Süttövu klec.

 

Druhý poločas už probíhal v mnohem opatrnějším provedení než jeho předchozí kolega. V podstatě první emoce domácích rozvířila až skrumáž po rohovém kopu Ostrova v 65. minutě, ze které ale žádná šance nevzešla.

 

V 69. minutě šel neobratně Rašman do skluzu ve vápně a fauloval střídajícího Panýrka. Admira nabídnutou možností nepohrdla a Marek Paťha otevřel skóre zápasu! Za deset minut si Pražané pojistili zisk třech bodů. Štěpán Zahálka se krásně proháčkoval až do zakončení a střelou na vzdálenější tyč překonal Sütta!

 

Ostrov se sice snažil s výsledkem ještě něco udělat, nejblíže dalšímu gólu byla ale Admira zásluhou Nádeníčka, kterého vyčapal Süttö. A když se neujal ani Liškův trestný kop z osmadvaceti metrů, skončil zápas dvougólovým vítězstvím týmu z Kobylis.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Odehráli jsme smolný zápas. Kdybychom po poločase vedli 4:0, nikdo se nemohl divit. Nevyužili jsme stoprocentní šance. Ve druhém poločase jsme se snažili držet nastolený obraz hry a vstřelit gól, cítili jsme příležitost, že bychom mohli nějaké body udělat. Bohužel penalta rozhodla, pak už to byla od nás jen taková křeč. Musím ale kluky pochválit, hráli jsme dobře. Vyzdvihl bych Koberu ve středu zálohy, díky němu jsme Admiru přehrávali.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Do zápasu jsme vstoupili dobře a deset minut jsme byli jasně lepší. Vytvořili jsme si několik zajímavých situací (nikoliv šancí), ale branku jsme nedali. Pak domácí přitvrdili, převzali iniciativu a vytvořili si tři čisté šance, podržel nás brankář Víšek. Druhá půle už nabídla méně šancí, zlepšili jsme se v osobních soubojích i v držení míče. V 69. minutě po faulu na Panýrka Paťha proměnil penaltu a vedli jsme 1:0. V 79. minutě po krásné individuální akci pojistil naše tři body Zahálka brankou na 2:0. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a domácí už hrozili jen ze standardních situací.“



Počet diváků: 278. Rozhodčí: Šimeček Libor - KRUPKA Pavel, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.