Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany nezaváhaly a body v Sušici uhrály


Branky


0

Povinné tři body vybojovali hráči Rokycan na sušické půdě. Jistotu jim daly až dvě rychlé branky po změně stran, které de facto zlomily domácím vaz. Počet gólů v síti gólmana Gilla se nakonec zastavil na čísle pět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Grambalův brzký gól

Rokycanští bojující o záchranu v divizi si nemohli dovolit v Sušici zaváhat a utkání začali nejlépe, jak mohli. Už ve 3. minutě se ve skluzu opřel do míče Pavel Grambal a dostal svůj tým do vedení! Domácí se snažili o brzké vyrovnání, ale jejich tlak končil před vápnem zelenočerných.

 

Naopak Rokycany mohly přidat druhý gól po jednom z rychlých protiútoků, ale Viletův pokus o lob skončil těsně vedle tyče, Gill navíc trajektorii míče hlídal. Na druhé straně se neujal ani průnik Kysilky, jehož následná střela proletěla vysoko nad břevnem.

 

Ve 28. minutě se po nepovedené střele dostali ve vápně k balónu Černý a posléze Vileta, oba jejich pokusy ale dokázala domácí obrana zablokovat. Rokycanští sice měli i nadále územní převahu, jenže žádné další vyložené šance si nevypracovali, a tak poločas skončil jednobrankovým vedením hostů. A to i po střele sušického Vrhela v posledních vteřinách, které moc nechybělo.

Plodný začátek druhého poločasu

Hned zkraje druhého dějství se hosté dočkali druhé branky. S první střelou si ještě obrana s Gillem poradila, ale míč se dostal přímo k Michalovi Černému, který pohodlně střelou k tyči zvýšil náskok svého týmu! Za minutu se znovu musel vytáhnout Gill proti dalekonosné střele.

 

Na hlavičku Karla Vilety zblízka byl ale krátký. Toho krásným centrem oslovil Končal a krajní záložník Rokycan nezaváhal! Naději pro domácí v 56. minutě vykřesal Imrich Varga. Sušický útočník se ve vápně dostal do zakončení a překonal Vilda v bráně Rokycan!

 

Hosté však odpověděli za dalších šest minut, když Karel Vileta dorazil míč i s pomocí tyče za brankovou čáru a připsal si tak druhý gól v utkání! Sušice byla blízko další korekci skóre po úniku Králíka, střídající hráč však zamířil těsně vedle Vildovy tyče.

 

Bůra hosté završili až v samotném závěru. Po ostrém centru zleva píchl do míče Jan Procházka a Gill kapituloval popáté! Poté už domácí jen rozehráli a rozhodčí odpískal konec utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sobota přinesla sušickému fotbalu šest výher v šesti zápasech, a tak jsme všichni s napětím čekali na výsledek utkání, které bylo předem považováno za vyrovnané. Čekali jsme bodový zisk, bohužel to nevyšlo. Sušice inkasovala hned z jednoho z prvních útoků a od 3. minuty doháněla náskok Rokycan. V 56. minutě vykřesal naději bodového zisku Imra Varga, Rokycany pak v závěru svůj gólový účet zaokrouhlily na celkových 1:5.“




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] , J. Brabec [-] (46. J. Králík [-] ) , T. Klíma [-] , J. Skála [-] (85. J. Čanecký [-] ) , J. Szedmák [-] , T. Fuchs [-] , L. Kodýdek [-] (30. M. Bachroň [-] ) , T. Vichr [-] , J. Kysilka [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - M. Černý [-] , J. Ječmen [-] (81. V. Kopečný [-] ) , K. Vileta [-] (75. D. Kroc [-] ) , J. Končal [-] (85. J. Kořínek [-] ) , P. Grambal [-] , J. Vaščák [-] , D. Wohlrath [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , J. Hereit [-]

ŽK: 36. J. Brabec , 43. M. Bachroň , 47. K. Gill , 54. J. Skála , 68. J. Kysilka - 90. P. Grambal .
Hráči zápasu: K. Vileta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - LEŠKA Martin, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.