Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Druhý výlet na jih Čech se už Buldokům vyvedl


Branky


50. D. Růžička - 23. M. Otepka (vl.) , 70. M. Geňo
0

Po středeční ne příliš povedené dohrávce v Českém Krumlově si karlovarští hráči spravili chuť v Roudném, i když se na vítězství pěkně nadřeli. Tři body jim vystřelil kapitán Geňo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Matěje Otepky

Cestovatelé z Karlových Varů vyrazili ke svému druhému tripu na jih Čech během tří dnů. Po neúspěšném představení v Českém Krumlově, kde nezvládli penaltový rozstřel, tentokrát zavítali na E.ON Stadion v Roudném.

 

První poločas nabídl sto třiceti příchozím divákům vyrovnanou podívanou, která bavila. Oba týmy vyznávají kombinační fotbal, čemuž předváděná hra odpovídala. Všechny útočné snahy však končily už před vápnem.

 

Ve 23. minutě se na Buldoky usmálo štěstí. Po centru Maňáka si totiž srazil balón do vlastní sítě Matěj Otepka a nechtěně tak poslal hostující celek do vedení. Do konce prvního dějství se už na počtu vyložených šancí nic nezměnilo, a tak si Karlovarští odnesli do kabin těsné vedení.

Duel kapitánů

Po změně stran se probudili i domácí fotbalisté a zatlačili tým z čela Divize A do vlastního pokutového území. Obrana v čele s Dvořákem ale neodolávala příliš dlouho, nápor Malšanů totiž vyústil už v 50. minutě v hlavičku a následnou dorážku Davida Růžičky, který tak srovnal na 1:1!

 

Nechybělo mnoho a Roudeňáci se mohli ujmout vedení, když se v 67. minutě objevil domácí kapitán Píša sám na penaltovém puntíku. Svou střelu však neukočíroval a Dvořákovu klec přestřelil! Jak se po utkání oba trenéři shodli, šlo o zlomový moment zápasu.

 

Hned za okamžik se totiž ke střele dostal po změnu druhý kapitán Marian Geňo a strhnul vedení opět na stranu Karlových Varů! Závěrečnou dvacetiminutovku si už hosté zkušeně pohlídali a dali tak zapomenout na výsledkově nepovedené dva poslední zápasy, ze kterých vybojovali jen dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér R. Otepka: „Odehráli jsme další zápas s kvalitním mužstvem, které je v popředí tabulky. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Měli jsme trochu výhodu v tom, že ve středu soupeř cestoval do Krumlova a teď musel na jih znovu. Rozhodly opět jako přes kopírák individuální chyby, které se u nás pořád objevují a sráží nás na kolena. I tak jsme měli za stavu 1:1 obrovskou šanci, ale Píša na penaltě přestřelil. Za dvě tři minuty jsme dostali rozhodující gól. Klukům jsem k tomu něco řekl, ale musíme teď být pozitivní, v pátek nás čeká důležitý zápas v Krumlově a na něj se musíme připravit. Samozřejmě nás to ale mrzí, doma je to ztráta.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Potkala se dvě mužstva vyznávající kombinační hru. Zápas mohl dopadnout jakkoliv, ale štěstí se přiklonilo k nám. Jsem rád za tři body. Musím pochválit celé mužstvo, hráli jsme třetí zápas v šesti dnech a kluci to zvládli obdivuhodně fyzicky.“



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - DUDA Miroslav, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.