3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezzubý Krumlov na Mariánské Lázně neměl


Branky


0

Bez tvůrce hry, bez kapitána, po pár minutách také bez jednoho z krajních obránců. Absence klíčových hráčů Slavoje se na projevu Jihočechů podepsala negativně a Mariánské Lázně si dokráčely pro třígólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě lázeňské procedury

První důvod k povyku daroval domácím fanouškům Sadílek, který se po Kavalírově přihrávce odhodlal k ráně, k jeho smůle ale prolétla vysoko nad Trnkovou klecí. Velkou šanci si Mariánky nechaly až na 7. minutu. Kavalírovu standardku přizvedl jeden z bránících Jihočechů a na zadní tyči na míč těsně nedosáhl Kafka!

 

Krumlov přijel do vzdálených Mariánských Lázní bez zraněného Beránka a vykartovaného Nováka, chyběli mu tak kapitán a hlavní tvůrčí síla. Aby toho nebylo málo, brzy musel odstoupit krajní bek Mravec, který se zranil v jednom ze soubojů.

 

Nahradil ho osmnáctiletý Hofman a hned pár sekund po jeho příchodu padl první gól zápasu. Patrik Kavalír se uvolnil na pravé straně a křižnou ranou překonal Trnku! Po úvodní brance se hra vyrovnala a plynula především ve středu hřiště, ani jeden celek si gólovou šanci nevypracoval.

 

Po necelé půlhodině zápasu však udeřily zničehonic Mariánky podruhé. Na centr si naskočil Denk a po dalších pár odrazech se míč dostal k volnému Vladimíru Kafkovi, který ho dorazil do odkryté brány!

Kavalír jako přes kopírák

Definitivní jistotu vítězství pak dodal domácímu mužstvu v 54. minutě Patrik Kavalír. Lázeňský záložník se znovu po povedené kolmici dostal za obranu Českokrumlovských a přesnou ranou překonal brankáře hostů.

 

Po třetí brance se Mariánky uklidnily a kontrolovaly hru, jednou ale nabídly hostům šanci ke korekci skóre. Šmejkal se však ani nadvakrát překonat nenechal! Naopak Západočeši mohli ještě navýšit své vedení, jenže Štěpán, Drahorád ani Buršík nedokázali dotáhnout své brejky do konce, když si vylámali zuby na Trnkovi.

 

Zbývající minuty utkání se už v poklidu dohrály a Mariánské Lázně mohou slavit sice upracované, ale zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Bylo to nervózní utkání. Šli jsme do vedení, což nás mělo uklidnit, ale hodně jsme kazili, nedařila se nám kombinace. Spíše jsme vyhráli vůlí a jednoduchostí. K výkonu mám výhrady, ale tři body jsou pro nás dobré a výsledek také pěkný.“




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - V. Kafka [-] , M. Lukáš [-] , L. Kuhajda [-] (60. M. Buršík [-] ) , J. Šaliga [-] , M. Drahorád [-] (73. D. Cinkanič [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] (83. D. Šlajs [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , Z. Štěpán [-] (77. T. Šilhán [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Dudák [-] , L. Mravec [-] (7. L. Hofmann [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , M. Babka [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Neckář [-] , F. Persán [-]

ŽK: 64. M. Babka .
Hráči zápasu: P. Kavalír .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Kříž Jiří - KOŠAN Martin, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.