Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:30

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Demoliční party Karlovarských vedl Psohlavec


0

To byla ale kanonáda! Buldoci se do Sušice s chutí zakousli a donutili gólmana Konečného devětkrát lovit míč ze své sítě. Hlavním střelcem byl v neděli před obědem Psohlavec, který se radoval hned ze čtyř povedených kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pejsek kousal

Gólový koncert předvedli hráči Karlových Varů, kteří na domácí půdě přivítali poslední Sušici. Od úvodních okamžiků bylo jasné, kdo se bude starat o tempo hry. Brzy svůj tlak promítli Buldoci také do střelecké listiny.

 

Hned první šanci dokázali domácí proměnit. Maňák zprava nacentroval přímo na hlavu Martina Psohlavce a gólman Konečný se natahoval marně. Uběhlo pár minut a Vary své vedení zvýšily. Plechatý od rohového praporku našel Daniela Krličku a jedenadvacetiletý záložník se nemýlil!

 

Psohlavec – 1:0

 

Krlička – 2:0

 

One team show pokračovala i nadále. Maňák utekl na pravé straně a ostrým přízemním centrem znovu úspěšně vybídl Martina Psohlavce ke skórování! Za chvíli se Martin Psohlavec dočkal hattricku. Vrtělka si obhodil Bachroně a útočník Karlových Varů byl měl dostatek času na zpracování i zacílení. Stejný hráč neměl dost a sedm minut před koncem poločasu se trefil v utkání už počtvrté!

 

Psohlavec – 3:0

 

Psohlavec – 4:0

Góly padaly i po změně stran

Po změně stran jako by se domácí uspokojili vysokým vedením – ostatně, není se co divit – a na patnáct minut vypadli ze svého tempa. Probudil je až gól číslo šest. Maňák našel na druhé straně Františka Dřížďala, který překvapil gólmana Konečného z ostrého úhlu!

 

František Dřížďal – 6:0

 

V rozmezí 71. a 73. minuty také přišly chvilky kapitána Mariana Geňa, který nechtěl zůstat pozadu a dvakrát se zapsal do kolonky střelců. Konečnou podobu skóre stanovil svou druhou trefou Daniel Krlička. Pohodové dopoledne tak Karlovarští okořenili devíti brankami a pobavili všech sto příchozích fanoušků. Nelze však říci, že by Sušice působila odevzdaným dojmem. Kvalita zkrátka byla na straně domácích.

 

Marian Geňo – 7:0

 

Daniel Krlička – 9:0



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Se zápasem jsem spokojený, dali jsme hodně gólů a žádný nedostali. Na druhou stranu musím ocenit Sušici, i za nepříznivého stavu hrála, bojovala a snažila se. Vyzdvihl bych Psohlavce a Maňáka, ten měl hodně asistencí na góly.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-] (67. J. Hudec [-] ) , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] (67. J. Lattisch [-] ) , V. Vrtělka [-] (75. M. Bartoš [-] ) , D. Krlička [-] , P. Plechatý [-] , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] (75. O. Šupík [-] )

TJ Sušice
D. Konečný [-] - L. Kodýdek [-] , M. Vrhel [-] (64. J. Čanecký [-] ) , M. Bachroň [-] , J. Králík [-] , T. Vichr [-] , T. Klíma [-] , J. Skála [-] , J. Szedmák [-] , T. Fuchs [-] , I. Varga [-] (64. J. Brabec [-] )

ŽK: 61. T. Fuchs .
Hráči zápasu: P. Maňák , M. Psohlavec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klupák Petr - KYNCL Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.