4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 18:00

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uragán Vileta se přehnal přes Ostrov


Branky


7. M. Černý , 23. K. Vileta , 61. K. Vileta , 85. K. Vileta - 12. J. Diviš , 87. J. Tolar
0

Páteční předehrávku zvládly mnohem lépe Rokycany a znovu se o něco přiblížily záchraně v divizi. Hlavním hrdinou utkání s Ostrovem byl devatenáctiletý Karel Vileta, který hostům nasázel tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé ostrovské srovnání nepřišlo

Ostrov nezvládl veledůležitý zápas s Rokycany a otevírá si dveře do Krajského přeboru pro příští sezónu. Vše začalo v 7. minutě, když Hereit dlouhým nákopem oslovil Končala, ten využil zaváhání Tolara a poslal míč Michalovi Černému, který už neměl problém trefit odkrytou klec!

 

Na první inkasovaný gól měli hosté ještě odpověď. Procházkovi ve 12. minutě utekl Jakub Diviš a srovnal na 1:1! Remízový stav vydržel pouhých jedenáct minut. Pak totiž domácí rychle rozehráli standardku, Končal utekl napravo, předložil míč Karlu Viletovi a mladý fotbalista započal svou velkou show!

 

Ostrovským se podařilo dostat míč za Vildova záda i podruhé, jenže tentokrát zastavil Duškovu radost praporek čárového sudího. Aby toho nebylo málo, v průběhu poločasu musel ze hry pro zranění odstoupit hostující Novotný. K jedné změně sáhli také domácí, kteří nahradili Ječmena Cibulou.

Nejprve maturita, pak hattrick

O přestávce došlo v táboře Ostrova k dalším dvěma změnám v sestavě. Ze hřiště odešli Tomáň s Tůmou a nahradili je Filák s Vrbou. Rozhodující branka přišla po odehrané hodině hry. Hosté se sice natlačili před vápno Rokycan, nic ze svého pressu však nevytěžili, ba naopak. Končal se totiž dostal k míči a dlouhým pasem vyslal do sprintu Karla Viletu. Ten si poradil s Tolarem a následně i s gólmanem Süttem a připsal si druhý gól v zápase!

 

Ještě veseleji bylo domácímu mladíkovi v 85. minutě. Při rozehrávce se totiž ukopl Filák, čehož Karel Vileta okamžitě využil, obešel gólmana Sütta a završil svůj hattrick! Dopoledne udělal Vileta maturitu, jak jsme se dozvěděli v rozhovoru, a odpoledne zařídil vítězství Rokycan, tomu se říká den!

 

Zmar - jak týmový, tak osobní - alespoň částečně zmírnil za dvě minuty Jan Tolar, který se prosadil po rohovém kopu hostů. Na prohře Ostrova to však již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Záložník/útočník K. Vileta: „Náš výkon bych rozdělil na dva poločasy. Hned na začátku jsme se dostali do vedení, ale místo toho, abychom se uklidnili, nastal opak. Přestali jsme hrát a soupeř nás potrestal. Byli jsme rádi, že poločas skončil kladně pro nás. Po změně stran jsme se dostali do klidu a Ostrov jsme začali přehrávat. Vstřelili jsme dvě branky, které soupeře definitivně položily. Zápas to musel být pro diváky atraktivní a jsem rád, že máme tři body.“




Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - K. Vileta [-] (89. J. Kořínek [-] ) , J. Končal [-] (84. D. Kroc [-] ) , P. Grambal [-] , J. Vaščák [-] , D. Wohlrath [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (46. V. Kopečný [-] ) , J. Hereit [-] , J. Ječmen [-] (35. T. Cibula [-] )

FK Ostrov
M. Süttö [-] - L. Tůma [-] (46. J. Vrba [-] ) , J. Tolar [-] , J. Diviš [-] , F. Tomáň [-] (46. P. Filák [-] ) , M. Novotný [-] (32. O. Nýber [-] ) , J. Liška [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] (75. M. Matoušek [-] ) , J. Pachta [-] (89. D. Horvát [-] ) , M. Rašman [-]

ŽK: 64. T. Cibula - 31. M. Novotný , 68. J. Liška , 74. J. Diviš .
Hráči zápasu: J. Končal , K. Vileta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Machýček Lukáš - ŠTEFAN Michal, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.