Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 10:15

26.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

8.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

7.0

FOTO: Derby Admiry s Motorletem zůstalo za očekáváním


Branky


0

Kdo si myslel, že přijde gólová smršť, musel být hodně překvapen. Oba celky se soustředily především na to, aby neudělaly chybu a nedarovaly tak nějakou větší příležitost soupeři. Přesto měla k vítězství blíže Admira, která ve druhém poločase dokonce trefila břevno Foferkovy brány. Po zásluze se tak dočkala alespoň druhého bodu po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý zápas, chudý zápis

Pražské derby dvou celků z horních pater tabulky nabídlo už od prvních minut svižnou podívanou s fotbalem nahoru dolů. Oběma týmům ale chyběla špetka přesnosti v předfinální a finální fázi hry. Michálkův pokus z 18. minuty sice mířil na Foferkovu bránu, jenže pro změnu postrádal razanci.

 

Šancí i nadále přibývalo poskrovnu, hlavním cílem obou mužstev bylo neudělat chybu. Když už se nějaká vyvrbila, Sodomovi po půlhodině zápasu chyběly dva kroky, aby dorazil míč do odkryté brány po pěkném přízemním centru z pravé strany.

 

Ani ve zbývajících minutách prvního dějství se nic zásadního nestalo, a tak jediným zápisem za úvodní polovinu zápasu byla žlutá karta hostujícího kapitána Pyška.

Admira měla ke třem bodům blíže

Po změně stran se otěží utkání chopili domácí borci. Nejprve to zkoušel Kurek z velkého vápna, Foferkovu klec ale o pár decimetrů přestřelil. Uběhly dvě minuty a Nádeníček zblízka hlavou orazítkoval břevno!

 

Počáteční snahy týmu z Kobylis neutlumilo ani zranění Kureka, kterého musel nahradit Šimek. V 58. minutě se do brejku vydali domácí hráči a Šimek s Nádeníčkem pěkně zakombinovali, se svou střelou však prvně jmenovaný Foferku nepřekonal.

 

Blízko blizoučko gólu byli domácí v 63. minutě po trestném kopu rozehraném Zahálkou. Centrovaný balón ale prolétl malým vápnem nikým netečován! Nápor Admiry tak Motorlet přežil bez úhony a posléze i sám zahrozil. V 71. minutě se k přímému kopu ze sedmadvaceti metrů postavil Koukal a pořádně protáhl Víška!

 

Admira se znovu ukázala v 77. minutě, kdy se s hlavičkou zblízka musel vypořádat strážce jinonické brány a posléze jen sledoval, jak dorážka prolétla nad břevnem! Jako by se Motorlet nemohl za celé utkání dostat do tempa a měl stále zataženou ruční brzdu, přesto mohl chvíli před koncem rozhodnout. Střídající Laušman se dostal k míči ve vápně a obešel jednoho z obránců, jenže jeho střela se otřela pouze o boční síť!

Mág Víšek

Pražské derby tak musely rozsoudit až pokutové kopy. Rozstřel začal neúspěšně Paťha, kterého vychytal Foferka. Výhodu Motorletu pak potvrdil Kučera. Na té se nezměnilo nic ani po druhé sérii, kdy ani jedna strana nezaváhala. Dále uspěl také Mošna, na něj už ale nenavázal Lukič.

 

Od čtvrté série se tak začínalo od nuly. Šimek poslal Foferku na druhou stranu, Rajnochův směr sice Víšek vystihl, ale na balón umístěný přesně k tyči dosáhnout nemohl. Poslední série rozhodla. Zatímco Vosický uspěl, Sodomu gólman Admiry vyčapal.

 

ROZHOVOR S TRENÉREM ADMIRY TICHAIEM A GÓLMANEM VÍŠKEM



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Fotbal se hrál dobrý, svižný. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší a měli více šancí, ale rozhodnout mohli i hosté. Paradoxně jsme tímto výsledkem všichni potěšili hlavně Čížovou, což jsme samozřejmě nechtěli."

FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Utkání skončilo remízou, na penalty byli šťastnější domácí. Šlo o klasické derby – spousta soubojů od vápna k vápnu, minimum šancí na obou stranách. Nikdo nechtěl udělat chybu, obrany obou mužstev předčily útočné hráče. Tím nechci říct, že by se nehrálo v dobrém tempu, naopak.“



Počet diváků: 321. Rozhodčí: Šálková Helena - CIHLÁŘ František, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.