3:2p.
(1:1)
38. O. Otepka (p.)
50. M. Markytán
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran přetlačil Roudné v penaltách a vrátil se na šesté místo


Branky


14. D. Němec , 54. T. Senft - 38. O. Otepka (p.) , 50. M. Markytán
0

Zajímavé utkání mezi Sedlčany a Roudným nabídlo čtyři branky a spousta dalších příležitostí především na straně domácích. Ti svůj tlak sice v základní hrací době nepřetavili v rozhodující gól, následný penaltový rozstřel ale už zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soldátova nesobeckost a Otepkova penalta

Poslední zápas 28. kola obstaraly Sedlčany s Roudným. Hned po pár sekundách hry udělala domácí obrana chybu a Píša smolně podklouzl při pokusu o střelu. Na druhé straně se za chvíli hnal na brankáře Hřebejka Němec a Turek ho na hranici pravidel držel na uzdě. Rychlý útočník Sedlčan po kontaktu v pokutovém území padl, ale píšťalka hlavního sudího Slavíčka zůstala němá.

 

Ve 12. minutě měl plné ruce práce domácí gólman Capouch s vysokým centrem zprava, který se nebezpečně točil do brány. Fandové Tatranu ale mohli Capouchovi zatleskat. Stejně tak udělali i za dvě minuty, když se po pohledné akci dostal před Hřebejka Soldát, který ještě nesobecky našel Dominika Němce, pro kterého už nebyl problém trefit odkrytou klec!

 

Domácí rychlík dělal Roudenským problémy a v 27. minutě byl u další velké šance Tatranu. Po jeho přihrávce ale přestřelil bránu Kvěch. Po odehrané půlhodině si na rohový kop vyskočil Vystyd, ani on si však neseřídil mířidla přesně.

 

Za chvíli dostalo první velkou šanci také Roudné poté, co Vystyd fauloval na hranici vápna Píšu. K přímému kopu se postavili Vávra s Otepkou a druhý jmenovaný trefil dle názoru sudího ruku ve zdi stojícího Dvořáka. K penaltě se postavil Ondřej Otepka a poslal Capoucha na druhou stranu!

 

Ve 43. minutě se hezky napravo uvolnil Soldát a vybídl ke sprintu Němce, který našel Senfta. Sedlčanský útočník se hezkým technickým pokusem snažil obstřelit Hřebejka, ten ale dokázal vytěsnit míč do zámezí!

Roudné si vedení dlouho neužilo

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Matyáš Markytán se totiž osamocen na hranici malého vápna dostal k míči a nadvakrát překonal Capoucha! Uběhla jen chvilka a bylo znovu vyrovnáno. V pokutovém území totiž protancoval kolem obránců Roudného Tomáš Senft a zamířil neomylně k tyči!

 

Po hodině hry zabojoval Senft a následně poslal míč Němcovi, který našel Kvěcha. S jeho pokusem z hranice vápna měl Hřebejk co dělat, aby ho dostal alespoň na roh! Za chvíli se znovu dostali do šance Sedlčanští, když si hned dvakrát pohrál Němec s gólmanem hostí a předložil míč Senftovi, jehož rána proletěla jen těsně nad břevnem!

 

Kdolský zavzpomínal v 88. minutě na svou výstavní trefu z Dobříše, tentokrát se však proti jeho další parádní ráně vytasil Hřebejk a poslal zápas do penalt.

Diváci viděli osm sérií

Hned na úvod zaváhal domácí Vystyd, kterého vychytal Hřebejk. Poté proměnili Otepka i Brotánek, ale výhodu Roudnému sebral Kössl, jenž zamířil vysoko nad. Třetí sérii začal s velkou klikou Senft, na něhož navázal s přehledem Píša. Suverénně uspěl také Řehák, jemuž odpověděl Turek. Následně sice vystihl Kdolskému směr Hřebejk, ale míč byl umístěn přesně k tyči. A jelikož ustál tíhu okamžiku Tušer, šlo se dál.

 

Šestou sérii začal bombou doprostřed Soldát a dokončil ji podobným způsobem Růžička. Poté potvrdil svůj povedený zápas Němec, což se povedlo i hostujícímu Voglovi. Osmá série už byla konečná. Domácí Hájek byl na rozdíl od roudenského Vávry přesný a vystřelil druhý bod Tatranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník Luboš Soldát: „V první půli jsme začali dobře a dostali se do vedení, bohužel soupeř vyrovnal po sporně odpískané penaltě. Po změně stran pokračoval vyrovnaný zápas, kdy jsme nejprve inkasovali a po pěkné akci srovnali. Remíza je asi zasloužená pro oba týmy. Na penalty jsme měli nakonec po osmi sériích více štěstí my.“

TJ Malše Roudné
Vedoucí Miloslav Kössl: „Byl to remízový zápas, takže dělba bodů je spravedlivá. Naším nejlepším hráčem byl gólman Hřebejk.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (76. M. Sirotek [-] ) , M. Hájek [-] , K. Kvěch [-] (73. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , P. Turek [-] , M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , P. Kössl [-] , J. Vogl [-]

ŽK: 35. J. Vystyd , 37. K. Kvěch - 69. J. Píša , 81. M. Tušer , 83. O. Otepka .
Hráči zápasu: L. Soldát , T. Senft , D. Němec - T. Hřebejk .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - STIEBER Filip, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.