Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovští bojují, Šebelka hattrickem skolil Rokycany!


Branky


0

Udržet divizní naděje cestoval Jankov do západočeských Rokycan. Ani domácí tým nemá nic jistého, a tak se hrálo v podstatě o šest bodů. Úspěšnější byli Jihočeši, kteří i díky hattricku Jana Šebelky získali všechny tři body a před posledními dvěma koly zadělali na pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastné vedení hostů

Zápas, který se hrál za úmorného vedra, začal pro Jankov nejlépe, jak mohl. Na začátku páté minuty zakombinovali Sedlic, Šebelka, Mužík a Jan Šebelka celou akci ukončil vedoucím gólem duelu - 0:1. Hosté se dostali do brzkého vedení, avšak více aktivity vykazovali hráči Rokycan. Hrotový útočník Kořínek se ve 12. minutě dostal po akci svých spoluhráčů na pravé straně do celkem dobré příležitosti, jenže gólmana Jankova Pavelce nepřekonal.

 

Právě Pavelec především v první půli ukázal několikrát své kvality a své spoluhráče velmi podržel. Například v 34. minutě, kdy zlikvidoval téměř jistý gól po hlavičce Procházky. A když už byl v 40. minutě po rohu Končala a hlavičce Hereita překonán, zaskočil ho na brankové čáře kapitán Maršán.

 

Dvě obrovské šance Rokycan Jihočeši přežili a sami mohli následně po rychlém brejku Šebelky a Loška odskočit na dvoubrankové vedení, avšak zakončujícímu Sedlicovi skočil do střely jeden z bránících hráčů a nebezpečí odvrátil. Poločas tak skočil šťastným jednogólovým vedením Jankova.

Šebelka byl u všeho

V 55. minutě vyslal krásnou střelu domácí Hereit, neméně krásný zákrok předvedl Pavelec a střelu směřující pod břevno vytáhl na rohový kop. I tuto akci Jankov ustál bez pohromy a o chvilku později zápas rozhodl. V 62. minutě po nákopu Mužíka obral Šebelka o balón chybujícího Aubrechta, předložil jej do lepší pozice Pavlu Beránkovi, jenž zachoval klid a poslal jej přesně k tyči - 0:2.

 

Za další dvě minuty opět Jan Šebelka vybojoval míč, cestou k bráně Vilda si ho ještě vyměnil s Voráčkem, a pěkným "angličanem" zvýšil již na 3:0 ve prospěch Jankova! V 69. minutě přišla příležitost Rokycan, jak jinak než po rohovém kopu. K hlavičce se dostal Procházka, ovšem Pavelcovu branku o pár centimetrů minul.

 

Na druhé straně po krásné narážečce s Kollárem nevyužil sólový nájezd v 72. minutě Sedlic. Jenže minutu nato Beránkův odkop z vlastního pokutového území sebral do své moci Jan Šebelka, s míčem uběhl nějakých šedesát metrů, aby ho následně střelou z vápna uklidil za záda Vilda počtvrté - 0:4. Samotný střelec se mohl radovat z prvního divizního hattricku v kariéře.

 

V závěru měli hosté ještě několik nadějných brejků, ale ani ten Sedlicův a později ani Rytířův v brance neskončil. To však Jihočechy mrzet nemuselo. V Rokycanech zvítězili a zachovali si reálné šance na udržení se v soutěži.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Divizní naděje žijí! V utkání jsme skórovali už v 5. minutě, ve zbytku prvního poločasu jsme se ale více bránili a přežili několik šancí Rokycan. V 62. a 64. minutě jsme dvěma góly zápas rozhodli. Paráda!“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - K. Vileta [-] , J. Končal [-] , P. Grambal [-] , J. Vaščák [-] , D. Wohlrath [-] (46. V. Kopečný [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , J. Kořínek [-] (64. M. Trojanec [-] ) , J. Hereit [-] , J. Ječmen [-] (64. M. Černý [-] )

SK Jankov
A. Pavelec [-] - F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] , L. Fajtl [-] - R. Mužík [-] (90. M. Cimerhanzl [-] ) , L. Voráček [-] , D. Maršán [-] (69. M. Kollár [-] ) , P. Beránek [-] (74. V. Bürger [-] ) - J. Šebelka [-] (90. M. Maurer [-] ) , P. Sedlic [-] (80. M. Rytíř [-] )

ŽK: 33. J. Končal , 60. J. Hereit - 20. J. Šebelka , 33. R. Mužík .
Hráči zápasu: J. Šebelka .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.