M. Janda 87.
1:4
(0:1)
15. R. Nečas (p.)
50. P. Janda
85. R. Nečas
90. R. Nečas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečas pálil ostrými a Čížová se dostala na sedmdesát bodů


Branky


87. M. Janda - 15. R. Nečas (p.) , 50. P. Janda , 85. R. Nečas , 90. R. Nečas
0

Jihočeši ukázali, že i bez hlavního kanonýra Jirouše umí bezpečně vyhrávat. K vítězství v Klatovech je dotáhli Janda s Nečasem, který vsítil hned tři branky. Satrapovi překazil čisté konto chvilku před koncem domácí Janda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová měla jasně navrch

K zajímavému zápasu v Klatovech nastoupil takřka jistý mistr z Čížové. Jen na lavičce zůstali po zranění se vrátivší Zahrádka nebo nejlepší střelec soutěže Jirouš. To však nevadilo Jandovi, který se ve 14. minutě dostal po nákopu za obranu domácích a byl následně podražen gólmanem Sklenářem. Pokutového kopu využil Radim Nečas a poslal Jihočechy do vedení!

 

Klatovští hrozili ze standardních situací, ale Čížová úspěšně odolávala. Ve 21. minutě také reklamovali domácí hraní rukou jednoho z hráčů v zelených dresech, hlavní sudí však jejich prosby nevyslyšel. Chyby Západočechů následně nedokázal využít Chytrý, jenž se řítil sám na Sklenáře, ale vyhnal se z lepší střelecké pozice a zakončil slabě pouze do Sklenáře.

 

Po úvodní půlhodince měli hosté k dispozici zajímavý trestný kop, jenže po rozehrání nakrátko zakončili vysoko nad. Klatovy odpověděly Bezděkovou hlavičkou, která ale Satrapovi v bráně Čížové moc starostí nenadělala.

 

Na konci 36. minuty znovu zaspala obrana domácího mužstva a Nečas se dostal před Sklenáře, který mu sebral gólovou pozici. Z těžkého úhlu ale čížovský záložník nakonec zakončil a orazítkoval břevno! Za chvíli se Jihočeši koukali jeden po druhém, co dokázali neproměnit. Při domácích stáli všichni svatí a klatovští hráči mohli být rádi, že do šaten odešli jen s jednogólovým mankem.

Zkažené čisté konto hosty mrzet nemuselo

Zkraje druhého dějství prověřili hosté připravenost Sklenáře technickým pokusem zpoza velkého vápna a gólman Klatov uspěl. I domácí se však snažili, jenže je brzdila nepřesnost v rozehrávce nebo zakončení.

 

V 50. minutě naopak zakombinoval lídr Divize A na levé straně a rychlý protiútok zakončil Petr Janda podstřelením Sklenáře – 0:2! Po druhé brance se Čížová soustředila především na defenzivu a brejkové situace, které vedl asi nejlepší hráč utkání Janda. Klatovy naopak marně dobývaly zelený blok a doufaly, že se v něm objeví nějaká skulinka, kudy by se dostaly do vyložené šance.

 

Po hodině hry se na rohu malého vápna odhodlal ke střele Polodna, jeho pokus však dokázal Sklenář vytěsnit mimo! Na druhé straně Satrapu alespoň částečně vylekal Lucák se svou ranou, která prolétla několik decimetrů nad břevnem.

 

Za chvíli hosté spektakulárně zazdili situaci dva, potažmo tři na jednoho, a alespoň tak pobavili znuděné obecenstvo. Pět minut před koncem se už Čížové zadařilo, když na konci třetí gólové akce stál Radim Nečas!

 

Domácí okamžitě zareagovali. Do Pavlovičova centrovaného míče trkl Martin Janda a překazil hostům radost z čistého konta! Do otevřené obrany Klatov pak ještě naběhl jeden z hostů a přihrál pod sebe Radimu Nečasovi, který tak dokončil hattrick! Kromě vítězství se Čížová může radovat mimo jiné z protnutí sedmdesátibodové pásky!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce Martin Janda: „Hosté z Čížové vyhráli naprosto zaslouženě. Po celý zápas jsme tahali za kratší konec.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí Vladimír Vávra: „Do Klatov jsme jeli oslabeni o čtyři hráče základní sestavy, navíc vypadl stoper Novák a nehrál ani náš nejlepší střelec Jirouš, který měl problémy s kolenem. Náhradníci ale zápas zvládli, vyhráli jsme zaslouženě. Čekáme na výsledek Varů s Motorletem, pokud Motorlet nevyhraje za tři body, tak je hotovo a soutěž jsme vyhráli. Jsme centimetr od postupu. Vyzdvihl bych Jandu, Kočího a Nečase.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
V. Sklenář [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (77. V. Mykhalchuk [-] ) , L. Bezděk [-] , P. Kotrba [-] (50. D. Pavlovič [-] ) , D. Dolanský [-] (63. Z. Cibulka [-] ) , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] , A. Stetsenko [-] (68. J. Bošek [-] )

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Kočí [-] , D. Chytrý [-] (88. M. Mařík [-] ) , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , P. Janda [-] , T. Janoch [-]

Hráči zápasu: M. Kočí , R. Nečas , P. Janda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.