0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

29.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany třikrát udeřily a vezou body z Vokovic


Branky


55. T. Senft , 63. T. Senft , 77. M. Kdolský
0

Po vyrovnaném prvním poločase padaly góly jen do jedné sítě. Hosty nastartoval vlastní gól Aritmy, Pražané naopak přestali hrát a byli náležitě potrestáni. Dvakrát se prosadil útočník Tomáš Senft.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Aritmy bez výsledku

Mezi oběma týmy byl před utkáním pouze dvoubodový rozdíl a Aritma od začátku ukazovala, že se chce posunout v tabulce před svého soupeře. Už ve 3. minutě si málem vstřelil hosté vlastní gól, po hlavičce jednoho z obránců se míč snesl na břevno Capouchovy klece. Následnou dorážku Pivrnce si už zkušený gólman pohlídal.

 

Za chvíli utekl na levé straně Podobský, jenže z voleje zamířil nepřesně. V 19. minutě se Sedlčanští marně dožadovali odpískání faulu Rybky na Kdolského a málem za to následně pykali, hostující obrana však stačila na poslední chvíli ztečovat Turákovu střelu alespoň na rohový kop.

 

Tatran se dostal k ohrožení Starečka až po necelé půlhodině hry, a to hned dvakrát po sobě. Především šance Senfta, který využil zaváhání v rozehrávce domácích, volala po gólu. Po chvilce chybovala vokovická defenziva i při bránění rohového kopu, ale Stareček byl pozorný. Nenudil se ani za dalších pár vteřin, když musel vytáhnout další sedlčanskou střelu mimo tři tyče.

Senftovo štěstí a další Kdolského paráda

Začátek druhého poločasu přinesl zajímavé momenty na obou stranách, na úvodní branku se však čekalo i nadále. Ta přišla v 55. minutě, Tomáš Senft nastřelil v pokutovém území Kozla, od kterého se odrazil míč do brány!

 

Za dalších deset minut přidali hosté druhý gól. Sirotek obešel soupeře a přihrál Tomáši Senftovi, který poslal míč úspěšně podél Starečka přesně k tyči! Tatran byl v laufu a po chvíli i blízko další brance. Kdolský se vydal do pokutového území a našel Brotánka, jenž v těžké pozici rozezvučel břevno!

 

Domácí mohli zkorigovat po dlouhém Modrově autu, jenže to byl se nesměl proti rychlé střele střídajícího Bogára zblízka vytáhnout Capouch reflexivním zákrokem. A tak přišel další trest Středočechů. Za velkým vápnem se napřáhl Michal Kdolský a nádherně trefil horní růžek Starečkovy klece!

 

Připsat si alespoň čestný úspěch se nepovedlo ani Turákovi v 85. minutě, jehož rána prolétla jen těsně vedle sedlčanské brány. Další gól mohl naopak přidat Senft na druhé straně, Stareček ale konečky prstů vytěsnil pokus o lob mimo.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Začátek zápasu nebyl z naší strany špatný, měli jsme tam šance. Je to ale obehraná písnička, zase jsme je neproměnili. Sedlčany si počkaly na své šance, které využily. Jsme v současné době v takové situaci, že nejsme po inkasování schopni odpovědět, naše hra se sesype. Bylo to pak z naší strany až nedůstojné, když prohrávám, neznamená, že se na to vykašlu. Náš přístup byl po druhém gólu už vyloženě špatný.“

TJ Tatran Sedlčany
Útočník Tomáš Senft: „První poločas měly oba týmy pár gólových příležitostí, které nikdo neproměnil. Po změně stran jsme vstřelili šťastný gól, což nás nakoplo. Soupeře jsme pak už do ničeho nepustili a zaslouženě získali tři body.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - R. Turák [-] , J. Kozel [-] , F. Podobský [-] (78. A. Kraus [-] ) , D. Baran [-] (63. P. Vávra [-] ) , T. Modr [-] , O. Rybka [-] (82. M. Hordoš [-] ) , M. Ambrus [-] , M. Pivrnec [-] (63. I. Bogár [-] ) , V. Gajecký [-] (46. J. Junek [-] ) , J. Troníček [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , F. Hofman [-] (69. D. Krůta [-] ) , T. Řehák [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (69. T. Glogar [-] ) , M. Hájek [-] , K. Kvěch [-] (82. J. Dvořák [-] ) , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , M. Sirotek [-] (82. L. Matoušek [-] )

ŽK: 22. F. Podobský , 77. O. Rybka - 73. M. Kdolský , 73. L. Brotánek .
Hráči zápasu: M. Kdolský , F. Hofman , T. Senft .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - HŮLKA Lukáš, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.