Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

29.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

6.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

1.0

Zázemí

3.0

FOTO: Čížová poděkovala fanouškům výhrou nad Admirou


Branky


60. P. Janda
0

Soubojem dvou těžkých vah se rozloučili Jihočeši se svými fanoušky, když přivítali pražskou Admiru. Vyrovnané utkání s minimem šancí nakonec rozhodl Petr Janda, který po necelé hodině hry překonal Víška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná podívaná

Už jistý vítěz Divize A vstoupil do zápasu s Admirou velmi dobře, hned po pár vteřinách prověřil připravenost Víška hezkou střelou Janda. Hosté pro změnu hrozili z rohových kopů, kterých měli v úvodních minutách požehnaně, jenže například Mošna hlavičkoval vysoko nad.

 

Jemnou převahu měla v další fázi zápasu Admira, nedokázala si však připravit nějakou vážnější šanci. Z hranice vápna akorát zahrozil Šimek, který poslal míč po zemi vedle tyče Kratochvílovy klece. Čížová se ke slovu přihlásila znovu ve 26. minutě, ale výhody přímého kopu z hranice velkého vápna nevyužila.

 

Za deset minut si Janda pohrál se dvěma beky a gólmanem, následný zákrok na jihočeského špílmachra ale rozhodčí nevyhodnotil jako penaltový. Ve zbytku prvního dějství neuspěli ani hostující Šimek nebo Mošna, a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Kdo jiný než Janda

Obraz hry zůstal stejný i po změně stran. Oba celky se prezentovaly kvalitním kombinačním fotbalem, dobře fungující obrany ale měly zkrátka navrch. V 61. minutě se už diváci konečně dočkali gólu, a k jejich radosti padl do sítě Admiry. Petr Janda utekl na levé straně a střelou ke vzdálenější tyči překonal Víška!

 

Pražané se snažili o vyrovnání, ale Kratochvíl v bráně mohl zůstat v klidu – Nádeníček z otočky zamířil vysoko nad. Lépe si počínal střídající Šmidrkal, který už alespoň čížovského brankáře prověřil. S přibývajícími minutami svůj tlak Admira stupňovala, ale Nádeníčkova střela byla spíše propagačním materiálem.

 

Závěrečné standardní situace Pražanů si Čížová také pohlídala a může tak jít na posezení, na kterém budou hráči řešit, zdali se přihlásit nebo nepřihlásit do ČFL, v dobré náladě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí Vladimír Vávra: „Bylo to vcelku poklidné utkání. Admiře o nic nešlo, nám také ne, zahráli jsme si všichni fotbal. Soupeř byl v prvním poločase lepší, ale rozhodli jsme po změně stran díky Jandově individuální akci. Jsme rádi, že jsme zakončili domácí sezónu výhrou před našimi fanoušky, se kterými jsme se důstojně rozloučili.“

FK Admira Praha
Trenér Jindřich Tichai: „Hřiště v Čížové umožňovalo jen jednoduchý fotbal. Na obou stranách se rodily šance, přičemž domácí jednu z nich dokázali využít. Naši střelci vyšli naprázdno. Bez vstřelené branky se nevyhrává.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fojtík Martin - ŠEDIVKA Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.