3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2017 17:00

29.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Doubravka zakončila sezónu pohodovou výhrou


Branky


0

Po celých devadesát minut měli Plzeňští utkání pod kontrolou a díky brankám Brabce s Krejčím si zajistili vítěznou atmosféru na dokopné. Rokycanská cesta za záchranou se naopak komplikuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Režisér Brabec

Do svého posledního zápasu sezóny vstoupila Doubravka lépe a po šedesáti sekundách se také poprvé odhodlala k ohrožení Vildovy brány, jenže Sýsova střela skončila těsně vedle. Už v 7. minutě se Senco dostalo do vedení. David Brabec se dostal k míči v rohu velkého vápna a pěkným technickým obstřelem překonal hostujícího gólmana!

 

Obrana Rokycan byla pod tlakem i nadále, Morávek však ani nadvakrát nedokázal dostat míč do sítě! Za minutu pohledně zakombinovali Brabec se Sýsem, ani on ale uklidňující gól nepřidal. Úvodní pasáž zápasu patřila jednoznačně Doubravce a hosté mohli být rádi, že prohrávali jen o jednu branku. Ti museli navíc už v 17. střídali, Ječmena nahradil Vaščák.

 

Po chvilce udělali změnu v sestavě i domácí, když Skopový nahradil Štěrbu. Na převaze Plzeňanů to ale neubralo, naopak přišel druhý gól. Brabec vysunul Skopového, který přízemním centrem na zadní tyč našel krajního beka Pavla Krejčího. Tomu už nedělalo žádný problém trefit odkrytou klec!

 

Následně se hra už vyrovnala, obrana Doubravky s čele s gólmanem Bouzkem ale mohla zůstat naprosto v klidu. Větší příležitost ke snížení si Rokycany nechaly až na 42. minutu. K přímému kopu se postavil Černý a z dálky trefil tyč Bouzkovy klece! Velké štěstí pro domácího brankáře, který situaci trochu podcenil.

Gólový závěr zápasu

Po pěti minutách druhého dějství se Rokycanští dostali k ohrožení Bouzka, rychlý protiútok zakončil Černý po Končalově přihrávce střelou pouze do rukavic plzeňské jedničky. Domácí odpověděli Brabcem, který si pohrál s Hereitem a Černým, jenže dopadl stejně jako soupeř chvíli před ním.

 

I když se říká, že vedení 2:0 po poločase je horší než vedení o jednu branku, Doubravka dokázala, že se správným přístupem to není žádný problém. Rokycany do ničeho nepouštěla a sama chvíli před koncem přidala třetí gól. Z přímého kopu se i s pomocí tyče trefil David Brabec! V poslední vteřině ještě zkorigoval skóre na konečných 3:1 hostující Pavel Grambal.

 

Doubravka se tak se sezónou 2016/2017 rozloučila jasným vítězstvím a celkem získala 42 bodů, Rokycany si naopak zkomplikovaly boj o záchranu a budou doufat v klopýtnutí Jankova s Ostrovem. 

 

Foto: The People's Game - Groundhopping • Football • Culture



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Trenér Robert Vágner: „I v utkání s Doubravkou jsme pokračovali ve výkonu, jakým jsme se prezentovali minulý týden doma s Jankovem. Po zásluze jsme prohráli 3:1, Doubravka byla lepší.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - O. Stružka [-] (76. L. Filipec [-] ) , J. Štěrba [-] (21. D. Skopový [-] ) , D. Künstner [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Morávek [-] (86. M. Ungr [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Ječmen [-] (17. J. Vaščák [-] ) , K. Vileta [-] , J. Končal [-] , T. Cibula [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (77. D. Kroc [-] ) , J. Hereit [-] , V. Kopečný [-] (52. J. Kořínek [-] ) , P. Grambal [-]

ŽK: 58. P. Morávek , 60. O. Stružka - 86. J. Procházka .
Hráči zápasu: D. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hányš Martin - AUBRECHT Jan, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.