3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

29.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavoj získal na Motorletu překvapivý bod


Branky


32. J. Sodoma , 48. J. Hájek - 27. V. Novák , 82. M. Babka
0

V Praze Jihočeši dokonce vedli, ale favorit dokázal skóre otočit. Vyrovnání se Krumlovští dočkali v 82. minutě zásluhou Babky a poslali tak zápas do penalt, ve kterých vybojovali Jinoničtí druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodomova brzká odpověď

O setrvání v divizi bojující Krumlov čekal nelehký úkol, a to uhlídat fotbalisty jednoho z předních týmů soutěže, Motorletu Praha. Od prvních minut jasně diktovali tempo domácí, přes dobře fungující obranu Jihočechů se však ne a ne prosadit.

 

Hosté se navíc často pokoušeli o rychlé kontry a jeden z nich jim vyšel ve 27. minutě. Tahoun Václav Novák zamířil přesně k tyči a Foferka v bráně Motorletu byl krátký! Uspokojení Jihočeši možná i trochu polevili v důraznosti při bránění a hned za pět minut pykali. K hlavičce se totiž dostal Jiří Sodoma a srovnal!

 

Víc se však za první dějství nestalo, a tak šli do kabin o poznání spokojenější hosté, pro které by byl jakýkoliv bodový zisk velkým povzbuzením.

Čaroděj Trnka

Naopak trenér Poustka musel o přestávce v kabině Motorletu hodně zvýšit hlas a připomenout svým svěřencům, o co hrají. A evidentně jim poločasová rozmluva pomohla. Tři minuty po změně stran se totiž ve vápně odpoutal od svého strážce krajní záložník Jakub Hájek a překonal gólmana Trnku!

 

V následujících minutách bylo až neuvěřitelné, co dokázali domácí spálit. Trnka čaroval a jinoničtí fotbalisté z něj byli až frustrovaní. Osm minut před koncem se Slavojáci dočkali vyrovnání Matyášem Babkou, který poslal míč prudkou ranou pod břevno!

Stoprocentní domácí

Pražané si tak alespoň částečně spravili chuť při penaltovém rozstřelu, ve kterém nikdo z nich nezaváhal, na rozdíl od krumlovského Babky.

 

Foto: The People's Game - Groundhopping • Football • Culture



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér Martin Poustka: „Jsem nespokojen s předvedenou hrou v prvním poločase i přístupem některých hráčů. Uvědomovali jsme si, že v boji o konečné druhé místo je potřeba vydat ze sebe vše a výsledku podřídit i sebeobětování. Od začátku jsme nepůsobili patřičně týmově na rozdíl od soupeře, který i se svými mladými hráči předváděl kompaktní hru. Jsem zklamaný a věřím, že kluci najdou veškeré své síly, ať už psychické či fyzické, k tomu, abychom v příštím utkání dokázali zaváhání s Krumlovem napravit. Dvakrát za sezónu udělat z brankáře Českého Krumlova Hráče zápasu, to bychom dělat neměli, ač mu to tedy přeji. Vyzdvihl bych výkon Davida Scharfa a Honzy Pyška.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Máme bod z hřiště těžkého soupeře. Vyrazili jsme navíc pomalu s juniorkou, máme pět zraněných fotbalistů. Nejstaršímu hráči na hřišti bylo dvacet pět let. Motorlet má kvalitní hráče, ale překvapili jsme ho bojovností a rychlými kontry.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - D. Scharf [-] , V. Laušman [-] (80. Š. Hájek [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Rajnoch [-] , J. Hájek [-] (77. M. Podzemský [-] ) , Z. Koukal [-] , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] , J. Pyšek [-] , L. Kučera [-] (85. S. Zdichynec [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Neckář [-] (67. L. Hofmann [-] ) , D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , M. Babka [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , F. Persán [-]

Hráči zápasu: D. Scharf , J. Pyšek - M. Trnka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Milner Michal - ŠŤASTNÝ Vít, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.