0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Růžička vystřílel Roudnému tři body


Branky


0

Poklidný zápas mezi Sušicí a Roudným rozhodl už v prvním poločase David Růžička, který se dvakrát prosadil a zároveň určil i konečné skóre utkání. Po změně stran totiž tempo opadlo a oba celky spíš už jen z povinnosti dohrávaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžičkovy chvilky slávy

S jistotou záchrany přijeli roudenští hráči na hřiště poslední Sušice a oba týmy si tak mohly užít pohodové nedělní odpoledne. Ani jednomu celku nechybělo nasazení, ale šance se nedařilo vypracovávat nikomu.

 

První pěknou akci předvedli hosté po deseti minutách, když Otepka sehrál nacvičený signál při rohovém kopu s Markytánem a vytáhlý útočník ve skluzu vypálil, na Gilla v bráně Západočechů však nevyzrál. Při střele si navíc sám ublížil a ze země se zvedal těžce.

 

Ve 26. minutě se Malšané dočkali. Markytán se uvolnil na levé straně a přihrál do vápna Davidu Růžičkovi, který měl čas si míč zpracovat a následně i vystřelit přesně k tyči! I když si Gill na balón sáhl, vytěsnit ho mimo tři tyče nezvládl.

 

Za chvilku mohl navýšit vedení Jihočechů kapitán Píša, jenže hlavou poslal míč jen do tyče! Své šance měli i domácí, brankáře Hřebejka ale nějak výrazněji nezaměstnali. Naopak ve 36. minutě Roudné udeřilo podruhé. Píšův centr vyrazil Gill přímo na kopačky Davida Růžičky, kterému stačilo jen nezazmatkovat!

 

Ke vstřelení kontaktní branky měli domácí dvě slibné příležitosti těsně před koncem půle. Nejprve na Szedmákův nákop těsně hlavou nedosáhl Klíma a za chvíli pálil Králík zpoza vápna výš, než by chtěl.

Šancí pomálu

Po deseti minutách druhého poločasu měli Jihočeši na kopačkách další gól. Píšu po Vávrově pasu vychytal Gill a z následného rohového kopu trefil ve skluzu Markytán tyč. Nepoštěstilo se ani domácímu Vrhelovi, který překvapivou ranou těsně minul.

 

Na šance i nasazení chudší druhý poločas uzavřel jednoduchou střelou střídající Varga, Hřebejkovi ale čisté konto nepřekazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice se loučila doma s divizí. Naposledy před domácím publikem vyběhli naši hráči k utkání, ve kterém jsme očekávali bodový zisk. Přece jen Roudné sbíralo body převážně doma, přičemž na podzim jsme tam prohráli těsně 1:0. Tentokrát však bylo v kombinaci jednoznačně lepší a rozhodlo během deseti minut v první půli. V Sušici byl tak naposledy v tomto roce k vidění kvalitní divizní fotbal, kterému přispěli i domácí.“




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Vrhel [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] (74. I. Varga [-] ) , J. Skála [-] , J. Szedmák [-] , J. Brabec [-] (72. J. Čanecký [-] ) , T. Fuchs [-] , L. Kodýdek [-] , T. Vichr [-] (64. M. Bachroň [-] ) , J. Kysilka [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Markytán [-] (87. F. Král [-] ) , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (88. D. Zíka [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (84. D. Kořínek [-] ) , P. Turek [-] , D. Samek [-] (79. M. Tibitanzl [-] )

Hráči zápasu: D. Růžička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trska Adam - ULRICH Tomáš, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.