1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov se rozloučil s divizí importem bodů z Roudného


Branky


0

Po nerozhodném poločase se Kobera s Nýberem přičinili o to, že si Ostrovští alespoň zpříjemní dokopnou. Dvacetiletý záložník hostů se v utkání prosadil celkem dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start Ostrova

Bezstarostným zápasem ukončili sezónu hráči Roudného a Ostrova. Hned od začátku působili mnohem živějším dojmem hostující fotbalisté a už ve 2. minutě se dostali také do stoprocentní šance, jenže Diviš jí pohrdl.

 

Západočechům ani nevadil obrovský protivítr, který ve vzduchu občas až zastavoval balón. Za čtyři minuty se také dočkali prvního gólu, připsal si ho Ondřej Nýber! Ostrovští sice byli i nadále kombinačně lepší, nepohlídali si ale standardní situace.

 

Právě po jedné z nich udeřil Matyáš Markytán a srovnal, byl to však jeden z mála světlých momentů, který za celé utkání dokázali Jihočeši vyprodukovat. Ač byli hosté i po zbytek poločasu jasně na výši, skórovat se jim nepovedlo.

Druhý gól pro Nýbera

Mrzet je to ale nemuselo. V 53. minutě se totiž odražený balón dostal od brankáře Hřebejka přes jednoho z beků přímo k Michalu Koberovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě!

 

Pojistku Ostrovu přidal v 76. minutě svým druhým gólem Ondřej Nýber. Hosté znovu zahrozili ze strany, až se míč dostal k mladému záložníkovi. Ten zavřel oči a prudkou střelou přes celou bránu rozvlnil síť za Hřebejkem!

 

Ač se Ostrov s divizí loučí, herně rozhodně nepropadl. Malšanům naopak tak trochu došel dech a za krátkou letní přestávku musí být vděční.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér Rudolf Otepka: „Jsem rád, že je konec sezóny. Tahali jsme za kratší konec, kluky jsem na Ostrov upozorňoval. Viděli jsme ho hrát v Krumlově a byl velmi dobrý, jeho postavení v tabulce herní kvalitě neodpovídá. Musíme se z této prohry oklepat a pracovat na tom, abychom se takovýchto nevyvedených zápasů v příští sezóně vyvarovali.“

FK Ostrov
Trenér Ivan Filip: „Hráli jsme kombinačně lépe, soupeř hrozil hlavně ze standardek. Soupeře jsme přehrávali, i trenér Otepka přiznal, že jsme byli v zápase lepší. Jsme rádi, že jsme alespoň ten závěr v divizi zvládli a vyhráli.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] , J. Píša [-] (74. D. Zíka [-] ) , O. Otepka [-] (86. D. Kořínek [-] ) , P. Kössl [-] (74. M. Tibitanzl [-] ) , L. Vávra [-] , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , D. Samek [-] (62. F. Budín [-] )

FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , J. Tolar [-] , J. Diviš [-] , M. Rašman [-] , J. Liška [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , J. Pachta [-] , L. Tůma [-] (46. J. Vrba [-] )

ŽK: 68. M. Průcha , 74. P. Turek - 68. J. Tolar .
Hráči zápasu: O. Nýber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - VOJTĚCH Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.