0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Očekávaná remíza se stala skutečností, Jihočeši zůstávají v divizi


Branky


1

Český Krumlov a Jankov potřebovaly k záchraně sezóny ze vzájemného zápasu jeden bod. Ani jeden z týmů se nepřekvapivě nikam nehnal a konečný výsledek tomu také odpovídá. Penaltový rozstřel sedl lépe hostům, a tak svého rivala v tabulce předskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktický boj

Před tímto zápasem se toho namluvilo a v médiích napsalo více než dost. Oba jihočeské kluby potřebovaly uhrát bod a díky tomu také trenéři uspořádali taktiku. Pro oko diváka se nehrálo líbivé utkání, leč taktikou svázaný boj.

 

Na fotbalových trávnících se už v minulosti odehrály živější souboje, na druhou stranu šlo o hodně, o záchranu divize, což byla priorita obou klubů. Oba mančafty vstoupily do zápasu s cílem neinkasovat, a tak se více bránilo, než útočilo. V 17. minutě poslal do vápna prudký centr Šebelka, který si našel Maršán, ale hlavou nedokázal přesněji zacílit. Jinak více měl míč ve svém vlastnictví domácí Slavoj, který však poprvé zahrozil až v 39. minutě, kdy se do balónu opřel Beránek, avšak střelou levou nohou Pavelcovu branku přestřelil.

Záchrana pro oba

I druhý poločas byl na zajímavé okamžiky před jednou, či druhou brankou chudý. Za zmínku stojí třeba povedená akce Jankova v 79. minutě zakončená střeleckým pokusem Zajíce. Gól v devadesáti minutách nepadl, což však oběma jihočeským zástupcům v divizi stačilo k záchraně!

Jankov svého soka předskočil

Došlo tedy i na pokutové kopy a bylo jich celkem deset. V prvních devíti se dařilo střelcům, ačkoliv pokus krumlovského Babky skončil za Pavelcem s velkým štěstím. Rozhodla až desátá penalta. Slavoják Švec jankovského Pavelce nepřekonal a druhý bod získal Jankov. Ten díky tomu v konečné tabulce Krumlov předskočil.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Byl to zápas vyrovnaných soupeřů bez nějakých vyložených šancí. Oba týmy se bály udělat nějakou chybu. Bez šancí nejsou góly, bez gólů nejsou vítězství. Celý náš mančaft zahrál v pohodě.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Kýženého výsledku jsme dosáhli, ačkoliv taktikou svázané utkání krásu zdaleka nepobralo. Šlo o hodně a víc než hra samotná, byl důležitější jednoznačně výsledek. Záchranářský bod jsme uhráli a druhý bod navíc jsme získali v penaltách. S radostí Vám můžeme oznámit, že divize se v Jankově bude hrát i další sezónu!“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] (46. M. Svoboda [-] ) , M. Švec [-] , J. Wagner [-] (72. L. Hofmann [-] ) , M. Babka [-] , V. Novák [-] (46. F. Persán [-] ) , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] (84. M. Neckář [-] )

SK Jankov
A. Pavelec [-] - J. Zajíc [-] , M. Kroneisl [-] , M. Popelka [-] , L. Fajtl [-] (62. R. Mužík [-] ) - P. Beránek [-] (85. F. Lošek [-] ) , L. Voráček [-] (56. M. Kollár [-] ) , D. Maršán [-] (87. M. Cimerhanzl [-] ) , V. Bürger [-] - J. Šebelka [-] , P. Sedlic [-] (77. M. Rytíř [-] )

Počet diváků: 271. Rozhodčí: Šob Aleš - NOVOTNÝ Zbyněk, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2017 21:32
Jak někdo takovou frašku vůbec může okomentovat???