2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:30

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlovarští si úspěšně předehráli závěrečné kolo


Branky


1

Staněk s Psohlavcem se zasloužili o dvě branky, které rozhodly, že se Buldoci minimálně na pár dní vrátí na druhé místo Divize A. Po takticky vyspělém výkonu spravedlivě porazili Doubravku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkovy hlavičky

Karlovy Vary a Doubravka se shodly, že si udělají trochu delší letní pauzu, a tak v poslední květnový den předehrály 30. kolo Divize A, které jinak spadá na víkend 17. a 18. června. Ač se hrálo uprostřed pracovního týdne, oba týmy nastoupily v plných silách.

 

Ve slušném tempu tahali většinu času za delší konec fotbalisté domácích, ale to rozhodně neznamenalo, že by Doubravka nějak výrazně zaostávala. Šance se rodily těžce na obou stranách. Ve 20. minutě zahrozil hlavou Staněk po Maňákově nákopu a teprve sedmnáctiletý gólman Suchý musel míč vyrazit na roh. I po něm se Buldoci dostali do zakončení, které však prolétlo vysoko nad bránou hostů.

 

Ve 34. minutě se už domácí dočkali vedoucí branky. Trestný kop z levé strany podskočil jeden z plzeňských obránců a pro Jana Staňka už bylo jednoduché umístit míč hlavou do sítě! Brankář Suchý si na míč sice sáhl, inkasování ale zabránit nedokázal.

 

O chvíli později se hezkou střelou z dálky prezentoval Sýs a alespoň donutil Dvořáka v kleci Varů, aby se proletěl vzduchem.

Další výpomoc standardkou

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. První velkou šanci druhého poločasu měl kapitán Geňo po přihrávce Psohlavce, kterého za obranu vysunul Dřížďal. Nedokázal však zblízka prostřelit Suchého.

 

Větší vzruch pak přinesla až 69. minuta a zavlažování trávníku, které překvapilo všechny aktéry na hřišti a začalo kropit hřiště. Někteří hráči ho tak alespoň využili k opláchnutí hlavy. Blízko vyrovnání byli hosté za pár okamžiků, to by ale po rychlé akci a centru zprava museli trefit odkrytou bránu.

 

Pojišťující gól na 2:0 si domácí mužstvo přichystalo na 80. minutu. Znovu si Karlovarští pomohli standardní situací, tentokrát rozehranou Plechatým. Nejvýše se vyšrouboval Martin Psohlavec, a i s pomocí tyče dostal míč za Suchého záda!

 

Vítězství Karlových Varů udělalo radost také Klatovům, které se druhý rok po sobě umístí ze všech týmů Plzeňského kraje nejvýše. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Útočník Marian Geňo: „Byl to od nás velmi dobrý taktický výkon. Měli jsme více šancí než soupeř, zaslouženě jsme vyhráli. Mužem zápasu byl Honza Staněk, z pozice stopera zápas rozhodl. V neděli nás čeká boj o druhé místo s Motorletem, podle mě nejtěžším soupeřem v divizi. My se ale na tento zajímavý zápas těšíme. Na závěr bych vyzdvihl naše fanoušky, ženou nás celou sezónu, tak doufám, že si společně užijeme domácí rozlučku.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - P. Plechatý [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (87. J. Lattisch [-] ) , M. Pěkný [-] , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] (72. M. Királyi [-] ) , V. Vrtělka [-] , D. Krlička [-] , L. Mestl [-] (81. Z. Skala [-] )

SK Senco Doubravka
V. Suchý [-] - P. Krejčí [-] , M. Ungr [-] , D. Skopový [-] (46. O. Stružka [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , T. Navrátil [-] (59. D. Künstner [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (87. D. Sedlák [-] ) , P. Morávek [-] (74. J. Štěrba [-] ) , D. Sýs [-]

ŽK: 65. D. Krlička - 65. D. Brabec .
Hráči zápasu: J. Staněk - V. Suchý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Trska Adam - ULRICH Tomáš, ŠVORC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 6. 2017 11:35
Velmi dobrý výkon podal 17 letý brankář Vojtěch Suchy.