0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmar Klatov v koncovce přinesl Aritmě vítězství


Branky


0

Domácí fotbalisté nevyužili v prvním poločase hned několik obrovských šancí a po změně stran byli potrestáni Bogárem. Ten vstřelil jedinou branku v zápase a popostrčil Aritmu do první poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spalování

Svižnou show se rozloučily nejen se sezónou Klatovy, které hostily Aritmu. První šanci duelu měl v 5. minutě domácí Janda, který byl na konci rychlé brejkové akce, proti jeho střele se ale vytáhl Stareček. Úvodní pasáž duelu patřila Klatovům a hosté mohli být rádi, že se nedostali do brzkého deficitu.

 

Naopak Janda si drbal hlavu hlavně poté, co snad ze dvou metrů přestřelil bránu! Po půlhodině byl blízko gólu Lukeš, na míč ale hlavou jen o pár centimetrů nedosáhl. Ve 34. minutě se musel ukázat také domácí gólman Rojík, když vyškrábl přímý kop hostů nad bránu.

 

Lukeš pokračoval v provokování diváků i nadále, když z hranice velkého vápna zamířil těsně vedle levé tyče Starečkovy klece. Nebezpečnější byl ale Vojtkův razantní pokus, který světlovlasý brankář vykopl mimo! Další obrovskou šanci nevyužili Klatovští minutu před koncem poločasu, pro hosty byl hvizd hlavního sudího vysvobozením.

Klatovy na první poločas nenavázaly

Do druhého poločasu vstoupili znovu lépe Západočeši, jenže v 52. minutě paradoxně inkasovali. Rojíka prostřelil Igor Bogár! Po chvilce se do Lukešova centru opřel Vojtko, střela mu ale vůbec nesedla.

 

Aritma po změně stran už nepůsobila tak pasivně jako v prvním dějství. Druhý gól mohl přidat Kraus, Rojík byl tentokrát připraven. Do zakončení se dostal také střídající Navrátil, ale vypálil slabě a nepřesně. Zaskočeným domácím nevycházela kombinace a problémy měli i při situacích jeden na jednoho, pro Aritmu tak dlouhé minuty nebyli žádným nebezpečím.

 

Zahrozil až Lucák v 74. minutě, jeho rána prolétla jen těsně vedle Starečkovy tyče! Domácí se snažili hrozit i ze standardek, proti vysokým hráčům Aritmy to ale měli velmi těžké. Po pěkné akci pálil Žáček, vybral si však přesně místo, kde stál připravený brankář pražského týmu.

 

Do žádného souvislejšího tlaku se vlivem rozkouskované hry Klatovští už nedostali, a tak pojedou domů veselejší hráči z Vokovic.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce Martin Janda: „Chtěl bych klukům poděkovat. Byl to pro nás hodně emotivní zápas, chtěli jsme ho vyhrát a věnovat člověku, který nám všem bude hodně chybět. Řekl bych, že jsme byli především v první půlce lepší týmem, bohužel štěstí nestálo na naší straně. Takový už fotbal je. Doufám, že se lidi v ochozech bavili, touto cestou bych jim chtěl za celý tým poděkovat. Byla to úspěšná sezóna a všichni z klubu mají můj obdiv.“

SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Rozloučili jsme se se sezónou vítězně, za což jsme určitě rádi. Musím ale sportovně uznat, že soupeř byl především v prvním poločase lepší. Dali jsme gól pomalu z ojedinělé šance, Klatovy si prohrát nezasloužily. Když si ale vzpomenu na náš poslední podzimní zápas, kdy jsme byli pro změnu my lepší a získali jen bod, tak se nám to teď vrátilo. Stareček nás v první půli dvěma třemi zákroky podržel. Modr odehrál velice dobrý zápas ve středu zálohy, rozdal několik dobrých balónů, odvedl černou práci.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] , L. Bezděk [-] (60. J. Bošek [-] ) , P. Kotrba [-] , I. Vojtko [-] (75. M. Marek [-] ) , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] , D. Žáček [-] , Z. Cibulka [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Hordoš [-] (59. M. Navrátil [-] ) , I. Bogár [-] , T. Volek [-] (74. V. Kyliánek [-] ) , P. Vávra [-] , F. Podobský [-] (85. J. Junek [-] ) , D. Baran [-] , T. Modr [-] , M. Ambrus [-] , A. Kraus [-] (59. V. Gajecký [-] ) , J. Troníček [-]

ŽK: 90. M. Lukeš - 26. M. Ambrus , 90. I. Bogár .
Hráči zápasu: T. Modr , J. Stareček .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Jati David - TVRDÍK Ivan, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.