0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

18.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj bezchybných obran rozhodl až penaltový rozstřel


Branky


0

... a v něm se hostující celek po osmé sérii radoval z bonusového bodu. Brankáři Pechatý s Havránkem své branky po hrací dobu uzamkli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Do duelu tabulkových sousedů nastoupily Litoměřice po zimě s obměněnou sestavou - v základní sestavě se objevily tři zcela nové posily, Vobejda, Šlehofer a Kalaš, ke jmenovaným bychom mohli ještě připočítat Štancla s Hanzlíkem, kteří vinou zranění toho na podzim věru moc neodehráli.

Natěšení a nadržení na první soutěžní mač roku domácí od začátku převzali iniciativu a dlouhých dvacet minut hostujícímu týmu míč takřka nepůjčovali. Přelom první a druhé desetiminutovky orámovala nejprve střela asi metr nad břevno, chvíli na to Kabelův projektil našel brankářovy rukavice. Ve 28. minutě to byla veliká šance, Kalaš krásně vysunul Marka Hanuše a jeho centr zprava hostující obrana na poslední chvíli odvrátila na roh. Průběh prvního poločasu se moc neměnil, domácí kombinovali slušně, balon na svých kopačkách drželi, ovšem síť za zády Havránka rozvlnit nedokázali. Příkladem budiž akce ze 40. minuty, po pěkné kombinaci znovu Hanuš zprava servíroval míč do kritických prostor a dobře organizovaná dobrovická defenzíva, dirigovaná bývalým ligistou Petrem Lukášem, nebezpečí opět přestála. Dvě nuly svítily na ukazateli skóre, když rozhodčí Grimm poslal obě mužstva na přestávku do kabin.

 

Litoměřická snaha přišla vniveč

Z nich se obě mužstva vrátila v nezměněné podobě, a nikterak zásadně se nelišila ani předváděná hra. Jen hráči v černočerveném byli směrem dopředu přeci jenom odvážnější, zároveň si však udrželi pozornost v obranné fázi. Ačkoliv domácí opět ráz utkání diktoval, soupeře se je pod nějaký stálejší tlak dostat nepodařilo, a když už dokázali hosty zaskočit kombinací a rychlou přihrávkou do gólové situace, nepodařilo se míč usměrnit mezi tři tyče, jako například Jiřímu Kabelemu, který je z nevyužitých příležitostí špatný snad ještě teď. Útočné úsilí podpořil trenér Boev hned trojitým střídáním v 65. minutě, ovšem ani pozdější změna rozestavení na tři obránce kýžený gól Litoměřicku nepřinesla.

 

Kabele nenazul gólové kopačky

Přibližně dvoustovka přihlížejících diváků si prodloužila pobyt na tribuně o penaltovou loterii. Hned prvním pokusem se Jirka Kabele přesvědčil, že dnes si gólové kopačky právě neobul. Jednou se mýlili i hosté a tak po páté sérii byl stav stále nerozhodnutý, kromě jedné lapené penalty i jednu v šestých pokusech proměnil, víc asi Petr Pechatý udělat nemohl. K nečekanému bodové výslužce dospěli hosté v osmé řadě pokutových kopů, ani Patrik Valenta nenabil ostrými a následně Zikmunda nemilosrdně ukončil dnešní souboj.

 

ZDROJ: http://www.fklitomericko.cz

 



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Štancl [-] , Š. Hanzlík [-] , J. Šimkovský [-] (81. J. Černý [-] ) , F. Suchý [-] - J. Kabele [-] , J. Vobejda [-] (65. P. Valenta [-] ) , L. Šlehofer [-] , M. Hanuš [-] , M. Faust [-] (65. D. Vašut [-] ) - J. Kalaš [-] (65. V. Kolmistr [-] )

FK Dobrovice
J. Havránek [-] - P. Lukáš [-] , M. Routek [-] , L. Fialka [-] , J. Novák [-] - P. Bernát [-] (88. D. Zikmunda [-] ) , T. Osvald [-] (74. J. Eliáš [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] - M. Strnad [-] (62. B. Dordevič [-] ) , M. Volf [-] (91. C. Golovko [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.