2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 10:15

18.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Olympia splnila povinnost, premiérovou brankou se uvedl Vojtěch Štěpán


Branky


0

Olympia myslí vysoko a vyhrát zápas s táborským outsiderem se jevilo jako povinnost. Domácí uklidnil úvodní gól Pitáka, po půlhodině hry se trefil i další exligový hráč, zimní posila Hradce Vojtěch Štěpán. Děkujeme Františku Bártovi za vložení obsáhlé fotogalerie pomocí registrované sekce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exligisti se prosadili

Úvod utkání patřil domácímu celku, který se chtěl rychle dostat do vedení. Olympia tak vymýšlela různé možnosti, jak pokořit obranu Táborska. Když se několikrát předvedl skvělým zákrokem hostující brankář Blažek, Hradec se už poté dostal do vedení. Karel Piták obdržel balón mírně na levou stranu na hranici velkého vápna a ranou na vzdálenější tyč otevřel s přehledem skóre.

Netrvalo dlouho a Olympia se radoval podruhé. Přímý kop z levé strany šel taktéž k levé tyči, kam si rychle naběhl Vojtěch Štěpán, jenž trkl do balonu a svůj premiérový mistrovský start za Hradecké tak okořenil i premiérovým gólovým zápisem.

V závěru prvního poločasu ještě musel tygřím skokem po střele Bareše zabránit dalšímu inkasování hostující brankář. Když se mu to povedlo, bylo jasné, že do druhé půle se půjde za dvoubrankového vedení domácích.


Olympia si výsledek pohlídala

Táborští se sedm minut po začátku druhé poloviny utkání dostali díky Dordevičovi ke snížení. Kontaktní gól ale kvůli útočnému faulu nemohl být uznán a Olympia tak stále držela dvoubrankový náskok. Ten i přes menší útočné náznaky z obou stran vydržel až do devadesáté minuty, Hradec tak vstoupil do jarní části České fotbalové ligy nejlépe, jak mohl, a to ziskem tří bodů! 

 VIDEOSESTŘIH:

 

 

Zdroj: http://www.fcolympia.cz, kde naleznete další info o hradeckém klubu



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , M. Šťastný [-] , D. Broukal [-] - O. Kraják [-] (40. L. Houžvička [-] ) , V. Štěpán [-] (69. M. Ptáček [-] ) , M. Demeter [-] , J. Novotný [-] - D. Bareš [-] (84. D. Čada [-] ) , J. Kořínek [-] (59. D. Ličman [-] ) , K. Piták [-]

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Týnavský [-] , J. Suchan [-] , J. Škarda [-] , L. Turek [-] (90. V. Bouška [-] ) , M. Novák [-] (72. M. Mácha [-] ) , J. Chotovinský [-] , K. Dordević [-] , J. Peterka [-] , P. Nehoda [-] , V. Kostka [-] (80. F. Bakule [-] )

ŽK: 77. J. Duben .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalenda Jan - HURYCH Jan, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.