Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

20.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín otočil zápas s Jirnami. Položily nás individuální chyby, smutnil trenér Hradecký


0

Divoký ofenzivní zápas, ve kterém bylo k vidění osm branek, se odehrál v Jirnech. Domácímu výběru nepomohl ani hattrick, s nyní dvaceti góly, nejlepšího střelce soutěže Melechovského, Vltavín čtyřmi gól nejprve otočil utkání, pátým gólem stvrdil svou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltavín využil chyb soupeře a otočil výsledek

Úvod zápasu nebyl v podání Vltavínu dvakrát vydařený, v sedmé minutě zachyboval Roušal a Aleš Melechovský vyslal Jirny vstříc výhře – 1:0. Po čtyřech minutách bylo na domácí straně opět veselo, další pokus Aleše Melechovského v podobě hlavičky, zamířil za záda v tu chvíli bezmocného Roušala – 2:0. Po téměř půl hodině hry se Vltavín dostal na dostřel, chybu obránců využil přesným zakončením Ondřej Šípek – 2:1. Ačkoliv mířil Ježdík z trestného kopu mimo bránu, či se Melechovský neúspěšně pokusil ve velké šanci přehodit Roušala, byli hosté velmi aktivním týmem a odměny za snahu se dočkali pět minut před koncem poločasu, Šípkův centr usměrnil za záda Čápa a vyrovnal Martin Macháček – 2:2. Velkou ránu pak Vltavín soupeři uštědřil po dvou minutách, když výsledek utkání definitivně otočil Elvis Sukisa Mashike – 2:3.

Dovršený hattrick Melechovského nestačil

Druhý poločas situaci Jiren ještě více zhoršil, hned ve 47. minutě vstřelil čtvrtou branku Vltavínu Jan Růžička – 2:4. V tu chvíli se Jirny probraly a začali se rvát za snížením. To se podařit mohlo, po čtvrt hodině hry zamířil Hruška do tyče. Velkou šanci na snížení Vltavín nabídl v podobě faulu ve vápně a penalty pro domácí, balonu se ujal Aleš Melechovský, se štěstím překonal Roušala a dovršil hattrick – 3:4. Jenže místo vyrovnání fanoušci viděli další gól v síti Čápa, svůj druhý gól vystřelil Elvis Sukisa Mashike a opět zmrazil domácí šance - 3:5. Jirny se z tohoto políčku už nevzpamatovaly, větší šanci nevypracovali a padli na své vlastní půdě, což se příliš často nestává.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Měli jsme dobrý začátek, dali dva krásné góly a měli ještě další šance na potvrzení. Soupeř ale pak zjednodušil hru, hrál dlouhé balóny na výborně hrající útočníky, kteří nám dělali velké problémy. Ze standardky Vltavín snížil na 1:2. Pak jsme se dopustili hrubých individuálních chyb, které jsme v sezóně nikdy neudělali. Byly tři takové, které se nesmí stávat. Soupeř otočil, byla to voda na jeho mlýn. Po půli jsme chtěli vyrovnat, jenomže místo toho jsme po chvíli dostali na 2:4, soupeř byl na koni, mohl hrát brejkové situace, my naopak museli chodit jeden na jednoho. Utkání jsme tak nezvládli, individuální chyby jednotlivců nás v tomto zápase položily. Ale takový je fotbal."

FK Loko Vltavín
Michal Kocourek (vedoucí mužstva): "Ve finále spokojenost, ale začátek byl tedy příšerný, až katastrofický. Chyba Roušala u prvního gólu byla hrozná. Jirny mají výborného Melechovského, ten člověk má opravdu čich na góly a je to pan hráč na svém místě. Nicméně kolektivní hrou jsme dokázali výsledek otočit a strašně důležitý byl gól na 4:2, stejně tak branka Mashikeho na 5:3. Pak už to tým velmi disciplinovaně dohrál a větší radost už jsme hodně dlouho nezažili. Hráči zápasu byli útočníci Mashike a Melechovský."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
O. Čáp [-] - J. Procházka [-] (48. V. Pokorný [-] ) , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] , L. Hruška [-] - P. Vandas [-] , J. Vondráček [-] , L. Křeček [-] , V. Ježdík [-] (78. F. Awuku [-] ) - A. Melechovský [-] -

FK Loko Vltavín
A. Roušal [-] - D. Podzimek [-] , D. Tichý [-] , . Mashike [-] (79. P. Pejša [-] ) , J. Hodas [-] , D. Pozníček [-] (86. R. Macháč [-] ) , O. Šípek [-] (90. C. Maione [-] ) , M. Uvíra [-] , J. Růžička [-] , M. Macháček [-] (70. V. Valíček [-] ) , J. Vokoun [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - PEČENKA Jiří, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.