1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudimští fotbalisté vedli a hráli v přesile, ve druhém poločase ale zahraniční hráči Vltavínu skóre otočili


Branky


0

Celkově nevyvedenou sezonu zažívá Chrudim a v domácím zápase vše potvrdila. Během prvního poločasu se dostala do vedení a od 36. minuty hrála přesilovku po vyloučení Podzimka. Jenže trenér Frýdek dal svým svěřencům skvělé rady, ve druhém poločase oslabený Vltavín otočil skóre po trefách Abeny a Mashikeho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený vstup Chrudimi, poločas dohrávala v přesile

Během úvodních minut to byl vyrovnaný zápas. Hosté i domácí měli několik možností k ohrožení branky, ale otevřít skóre zápasu se ani jedné straně nepodařilo. Ve 22. minutě byl před pokutovým územím hostů podražen domácí Lukáš Kopecký. Sám postižený si postavil míč a střelou přes zeď nedal brankáři Pávkovi šanci reagovat - 1:0. Chrudim se po gólu uklidnila a snažila se o kombinace, které moc nevycházely. Ve 36. minutě byl podražen domácí Řezníček, který již utíkal vltavínskému Podzimkovi a ten uviděl žlutou kartu, bohužel pro hostujícího hráče již druhou a tak musel jít do sprch. Následující trestný kop zahrával znovu Kopecký a jeho střela dopadla pouze na břevno vltavínské branky. 

Oslabený Vltavín dokázal otočit skóre

Druhý poločas začala přesilovka domácích. Hosté se však o to více semkli a rozdíl jednoho muže v poli nebyl znát. V 58. minutě nabídla defenziva chrudimských po hrubce ve středu hřiště míč Martinu Abenovi ten si vyměnil míč s Mashikem a chytrou střelou vyrovnal stav utkání - 1:1. Chrudim gól srazil, soupeř získal na jistotě a domácí hráče přehrával. Zvláště hosté vyhrávali osobní souboje a byli nebezpeční. V 68. minutě se dva hráči hostí vydali na zteč chrudimské branky a proti čtyřem domácím hráčům se dokázal prosadit Elvis Sukisa Mashike, který otočil skóre utkání - 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, ale nemohli najít recept na dobře fungující defenzivu hostí. Během nastaveného časuměl možnost vyrovnání domácí Kučera, ale gólovku mu hostující brankář Pávek reflexivně vyrazil. Domácí tak ztratili poločasové vedení a po dvou inkasovaných gólech ve druhém poločase i možnost zisku soutěžních bodů.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Radim Holub (asistent trenéra): VIZ VIDEO

FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): Myslím si, že první poločas byl vyrovnaný a moc šancí na obou stranách nebylo. Akorát domácí se dostali po jedné ze standardních situací do vedení, pak bylo u nás zbytečné vyloučení Podzimka, kde byla druhá žlutá karta zasloužená. Ve druhé půli v deseti lidech to kluci neskutečně odmakali a klobouk dolu před nimi, že splnili do puntíku to, co jsme jim řekli o poločase - že to bude fyzicky náročné, ale že se to dá otočit a že musejí máknout jeden za druhého, že nesmíme zalézt a musíme být aktivní. Domácí se kromě závěrečného tlaku nedostali do žádné šance a u nás Martin Abena a Sukisa po krásných akcích dali na 2:1. Ještě jsme mohli dát další dva, tři góly, kdybychom byli v klidu. Martin Abena šel sám na gólmana, Pozníček se dostával do šancí zleva, takže jsme ještě mohli přidat další góly navíc. Kloubou dolů před klukama, že v deseti lidech na venkovní půdě zaslouženě otočili výsledek. Nejlepším hráčem našeho týmu byl střední záložník Martin Abena.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (74. D. Vavrouš [-] ) , L. Kopecký [-] , M. Radouš [-] , L. Mastík [-] (90. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] (83. P. Tlapák [-] ) , V. Řezníček [-] (83. O. Hauf [-] ) , P. Drahoš [-] , D. Vodrážka [-] (74. T. Mlynka [-] ) , J. Kučera [-] , J. Krčál [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Mashike [-] (76. J. Hodas [-] ) , J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] (86. O. Janda [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (83. D. Tichý [-] ) , J. Růžička [-] (90. M. Macháček [-] ) , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , V. Valíček [-]

ŽK: 26. V. Řezníček , 81. J. Kučera - 21. O. Šípek , 26. D. Podzimek , 87. O. Koblenc . ČK: 36. D. Podzimek .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.