1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

22.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Jirny doma opět ztratily, Štěchovice využily chyby Poráčanina


Branky


0

Ztrátu v boji o titul ve třetí lize si připsaly Jirny, které neudrželi vedení proti Štěchovicím. Domácí sice šli do vedení již ve třetí minutě po gólu Melechovského. Nejlepší střelec ale nedal na začátku druhého poločasu penaltu a po chybě gólmana Poráčanina dokázal vyrovnat Verner. Při penaltovém souboji byli šťastnější hráči hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melechovský dělal hostům problémy

Nástup do zápasu byl pro hosty nejhorší, jaký mohl být. Hned ve třetí minutě vybídl Pokorný centrem Aleše Melechovského, který trefil svůj třiadvacátý terč v sezoně – 1:0. Během prvních patnácti minut Štěchovice ohrozili Poráčanina pouze při centru Švejdy, ale ve vápně se Batka provinil útočným faulem. Následovaly tak pokusy Jiren, nebezpečně pálil Kejha, tečovaný přímý kop Vondráčka musel Vašák pohotově vyrazit do zámezí. Jednoznačně nejnebezpečnější byl únik Melechovského, naši hráči podcenili nákop a nejlepší střelec třetí ligy mířil sám na bránu, naštěstí se stihl včas vrátit Busta a čistým skluzem odkopnout balon. Postupně se hosté dostávali do útoku častěji, dávat o sobě věděl Batka. Nejprve byl vychytán Poráčaninem, po následném rohovém kopu Košaty mu pak nebyl uznán gól, když rozhodčí odpískal nedovolené počínání jeho spoluhráčů ve vápně. Později pálil mimo bránu Verner a v posledních minutách nevyzrál na Vašáka Kejha, jehož střelu Maruš obličejem srazil.

Poráčanin nabídl Štěchovicím vyrovnání

Ošidná třetí minuta se opakovala i ve druhém poločase, po faulu na Pokorného měly Jirny možnost zvýšit vedení z penalty. K té se postavil Melechovský, ale bránu netrefil. Nicméně hned po minutě měl možnost napravit nepovedenou penaltu osamocený Křeček, ale bránu netrefil. V 58. minutě měl na kopačkách tutovku Melechovský, s přehledem nejlepšího hráče Jiren dokázal Vašák vychytat. Nečekanou radost hostům přinesla 61. minuta, když dokázali po 361 minutách hry na jirenském hřišti skórovat. Asistenci si sice připsal Jakobovský svým centrem, ale větší zásluhu si připsal domácí gólman Poráčanin, který sklouzl a nabídl Miroslavu Vernerovi možnost skórovat do prázdné brány - 1:1. Vyrovnání domácí výběr trenéra Hradeckého příliš nevykolejilo, po necelé minutě mohly Štěchovice opět prohrávat, když Melechovský v jasné pozici tvrdou střelou orazítkoval brankovou konstrukci za Vašákem. Celkově patřilo posledních dvacet minut spíše domácím. Pozorný musel být Vašák při nebezpečném hlavičkovém zakončení jednoho z hráčů po rohovém kopu. Velkou snahu nepřetavil v gól ani Melechovský, jehož další dva pokusy v bráně neskončily.

Při penaltách selhal domácí Kocourek

Pokračovalo se v penaltovém souboji o druhý bod. Kopalo se pět sérií a jediným neúspěšným střelcem byl domácí Kocourek ve druhé sérii. No, a jelikož Poráčanina překonali Maruš, Švejda, Košata, Busta i Jakobovský, bylo rozhodnuto. 

 

Zdroj článku: oficiální web Štěchovic (www.fotbalstechovice.cz)

Článek byl upraven redakcí

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: Myslím si, že utkání jsme měli rozehrané dobře. Přišly tam šance, kterými jsme bohužel pohrdly. Byly tam další šance na zvýšení minimálně na 2:0 či 3:0 (penalta, tyč). Potom přišla jasná chyba gólmana, soupeř vyrovnal a soustředil se na rychlé brejky, což mu vyhovovalo a my jsme měli ve hře hodně nepřesností. Při kombinaci jsme se nedostali přes zahuštěnou obranu. Takže si myslím, že to byla taková zasloužená remíza.

Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér) pro www.fotbalstechovice.cz: Těžké utkání, nezačali jsme opětovně dobře. Rychlý gól, ale pak si myslím, že jsme začali mít více ze hry, začali jsme dělat rychlé protiútoky. Hrozili jsme vyrovnáním, dali jsme zaplaťpánbůh šťastný gól. Kluci to dnes dobře ubránili, já si myslím, že to byl dobrý zápas. Tady odsud se body nevozí.



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Poráčanin [-] - L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , M. Parys [-] , V. Pokorný [-] (81. T. Dubský [-] ) - P. Vandas [-] , J. Vondráček [-] , L. Křeček [-] - A. Melechovský [-] , M. Klán [-] (67. D. Kocourek [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - M. Švejda [-] , L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (90. J. Pátek [-] ) , F. Busta [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] (86. J. Denk [-] ) , Š. Maruš [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] , L. Jakobovský [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.