1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:15

23.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Olympie dohrávala v deseti po vyloučení Experta kola, bezbrankový duel s Cábelíky tak rozhodly až penalty


Branky


0

Zápas dvou týmů z horních příček tabulky sliboval zajímavou podívanou, ale na góly čekali diváci marně. Ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. V závěru zápasu obdržel červenou kartu domácí Duben, ale Králův Dvůr krátkou přesilovku nevyužil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Piták na Krčka nevyzrál

První významnou událost nabídla desátá minuta a šance Králova Dvora, Balšánek prostrčil míč do pokutového území na Hájka, který sice prostřelil domácího Frydrycha, ale byl mu zároveň odmáván ofsajd. O pět minut později pak zahrozil i favorit zápasu, centr na útočné polovině si našel osamoceného Pitáka, jehož hlavičkové zakončení zamířilo těsně vedle brány. Další dvě tutovky byly k vidění okolo 25. minuty. Nejdříve mířil domácí Kuťák přímo do šibenice, ale Krček se vytáhl výborným zákrokem. Poté zahrozil Šlapák, centr zamířil za obranu a útočník hostí mířil sám na Frydrycha, toho sice kličkou obešel, ale z ostrého úhlu netrefil bránu. Před odchodem do kabin se mohl prosadit Piták, ve své druhé šanci řádně protáhl Krčka střelou zpoza vápna.

Duben dostal červenou, na tribunu zamířil trenér Sabou

Ve druhém poločase se dlouhou dobu nic podstatného nedělo, oba týmy z horních pater tabulky se snažily především neinkasovat. V 79. minutě se dostal do třetí šance Piták, při akrobatickém zakončení na hranici vápna se netrefil mezi tři tyče. Emotivní utkání nedohrál Jiří Duben, který za ostrý faul dostal červenou kartu, na tribunu zamířil hostující trenér Jiří Sabou. Oslabení domácí hráči málem inkasovali před koncem, když z hranice pokutového území Ježdík trestuhodně přestřelil bránu.

Penaltovou loterii zahájili domácí, v první sérii se trefili Piták i Šilhavý. Ve druhé sérii pak proměnil domácí Demeter, ale penaltu Hella vystihl Frydrych. Třetí série byla klíčová, domácí Kořínek proměnil, jenže Frydrych opět vystihl stranu a chytl pokus Šlapáka. Ve čtvrté sérii už se kopal pouze jeden pokus, Čada překonal Krčka a určil výsledek v poměru 4:1 pro Olympii

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (trenér): "V utkání ani jedno mužstvo nedokázalo proměnit vytvořené brankové příležitosti. My jsme hrozili především ze standardních situací, své tutovky tentokrát neproměnil Piták. A když ani hosté poté, co jsme hráli v deseti, v závěru ze standardní situace nezahrozili, došlo utkání do penalt. Ty jsme zvládli s jistotou a připsali si bonusový bod. A vzhledem ke skutečnosti, že se potýkáme s rozsáhlou marodkou, tak dva body z utkání je pro nás víceméně výhra. Za muže zápasu od nás vyberu Frydrycha, udržel čisté konto a vychytal penalty."




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , D. Broukal [-] - O. Kraják [-] , D. Čada [-] , L. Houžvička [-] , M. Demeter [-] - D. Bareš [-] , K. Piták [-] , D. Kuťák [-] (56. J. Kořínek [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , P. Eliáš [-] (81. D. Zelenka [-] ) , M. Hell [-] , J. Bouček [-] - D. Kilián [-] , J. Balšánek [-] (67. M. Procházka [-] ) , M. Kraus [-] - M. Šlapák [-] , A. Hájek [-] (76. J. Ježdík [-] ) -

ŽK: 44. J. Balšánek , 70. M. Hell , 78. M. Šlapák . ČK: 82. J. Duben .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - PRŮCHA Miroslav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.